Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Plantada popular de rècord

L’acte que s’organitza cada any a causa dels incendis forestals del 1994 ha estat tot un èxit. Petits i grans s’han acostat als pins de Can Puigcarbó per formar part d’aquesta diada; una festa familiar que a la vegada serveix per sensibilitzar als més menuts i joves de l’entorn natural que ens envolta.

Els assistents han pogut plantar roures i llorers, entre d’altres espècies d’arbres, a una zona tradicional de la plantada popular i que com ha dit Héctor González, regidor de medi ambient, “és un lloc amable i acollidor, i és una de les zones més adients per poder organitzar aquesta festa”.

 

Cada any, des del Consell de medi ambient, s’estudia quin és el lloc més adequat per fer la plantada i ara per ara, atenent els mitjans disponibles i tenint en compte l’accessibilitat per part dels veïns de Tiana, s’aconsella que la zona més idònia és la de Can Puigcarbó.

 

 

Segons ha informat el mateix Héctor González, prop de 700 persones s’han acostat a l’acte superant així els 500 assistents de l’any anterior. Una festa que ha estat tot un èxit tot i coincidir amb la “Festa del Bosc” de Badalona.