Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Plega la parada d’olives del mercat setmanal

Una de les paradetes més emblemàtiques del mercat setmanal, la d’olives i bacallà, ha treballat aquest dimarts al mercat de Tiana per últim cop. En Robert, el titular d’aquesta parada, explica que ha pres la decisió de plegar a contracor perquè es voldria quedar a Tiana. Però assegura que ja fa mesos que en aquest mercat no li surten els números:

 

IMG_9649

En Robert va arribar al mercat setmanal de Tiana fa 6 anys. Té altres parades a mercats setmanals on li va tan bé que sempre necessita reforços per vendre, com el de Vilassar de Mar o el de Montigalà. En canvi, explica, a Tiana sent que no els han cuidat prou perquè no marxessin:

 

Apart de la bona relació feta amb moltes clientes tianenques, a en Robert li sap greu plegar de Tiana pel bon ambient que assegura que hi ha entre tots els paradistes dels dimarts:

 

Aquest paradista, com alguns dels seus companys, és dels que pensa que si totes les paradetes es traslladessin a l’Antic Camp de Futbol (al parc dels Teletubbies), el mercat setmanal -que en Robert afirma que veu tocat de mort- es podria salvar:

Aquest dimarts, encara hi havia clientes d’en Robert que no sabien la notícia, que han acollit amb tristesa i resignació. Escoltin l’anàlisi de la situació que en feien aquest matí diverses clientes a la parada d’en Robert:

 

En Robert, que va arribar a Catalunya als 8 anys des del petit poble aragonès de Sisamón, seguirà venent les olives de les 50 maneres que ells mateixos preparen -a més de bacallà i seitó-, pels mercats del Maresme on segueix treballant.

Els companys i companyes del mercat acomiaden en Robert, aquest dimarts
Els companys i companyes del mercat acomiaden en Robert, aquest dimarts