Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Plena normalitat durant el matí electoral a Tiana

Tot i ser dia feiner, les primeres hores de la jornada electoral d’aquest 21-D s’estan desenvolupant amb plena normalitat a la vila. A les 9h del matí s’han constituït les meses dels 5 col.legis electorals sense cap mena d’incident. A Tiana, estan cridades a votar un total de 6.627 persones.

La biblioteca Can Baratau, el col.legi amb el cens electoral més nombrós de Tiana, ha estat un dels punts on hi ha hagut cues per votar entre 9h i 10h del matí. I és que moltes persones han votat abans de marxar del poble per anar a treballar, a estudiar o a fer encàrrecs.

cof

L’alcaldessa, Ester Pujol, que ha votat a primera hora a la Catequística, creu que la d’avui és una jornada “complicada” a l’hora de conciliar vida familiar i laboral, i, a més, exercir el dret a vot. Per això, ha agraït tots els sectors que l’estan fent possible:

 

L’alcaldessa també ha animat tianencs i tianenques a anar a votar, tot i que ha recordat l’alta participació que solen registrar la majoria de jornades electorals al poble.

Altes xifres de partipació a Tiana

A les 13h, ja havia votat més d’un terç de l’electorat a totes el col.legis de Tiana: a tots els col.legis almenys el 35% del cens havia ja dipositat el seu vot. El que a les 13h registrava una participació més alta era l’escola Tiziana, on a les seves 2 meses hi havia votat el 41, 6 i el 40,5% respectivament. En total, a les 13h a Tiana ja hi havia votat el 37,6% del l’electorat  fet que fa preveure una participació força alta en aquestes Autonòmiques.

També a la resta de col.legis electorals la jornada es desenvolupa amb plena normalitat.

L’escrutini, que començarà a partir de les vuit del vespre, es podrà seguir a través dels mitjans de comunicació, per la web del Parlament o per l’aplicació de smartphones “eleccions 21-D”.