Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Pocs dies pel primer concert de Victòria Riba a Tiana

Queden pocs dies perquè “Mírame” o “Life is made for líving”, la seva preferida, sonin en directe als jardins Lola Anglada. Aquest dijous l’artista convidada és Victòria Riba, la cantant tianenca que amb només 20 anys s’ha donat a conèixer per tot Espanya gràcies al seu disc “Mírame” i al suport d’una gran discogràfica: Sony Music.

victoria riba toledo

Ha actuat a sales de diferents ciutats espanyoles i a programes de televisió com “Sálvame” o “Mujeres, Hombres y viceversa”. On encara no ho ha fet, però, és al seu poble. És un dia especial per la pròpia Riba.

 

Més de 300.000 persones ja han vist el seu primer senzill a través de “Youtube”. El que més ha sorprès a la jove artista ha estat la resposta que ha tingut als seus concerts.

 

Aquest dijous Riba ens explicarà la seva pròpia història d’amor a través de les 12 cançons del seu primer disc. Després de fer-ho, continuarà la seva gira. La cantant ja està tancant dates per propers concerts a Madrid i a Barcelona. Aquests espectacles els anunciarà a través del seu twitter.

 

Proper videoclip: “No es cuestión de ganar”

victoria riba toledo3

Sony Music ha confirmat a Ràdio Tiana que aquesta setmana faran públic el nou videoclip de la cantant tianenca. “No es cuestión de ganar” és el nou senzill que sonarà, amb imatges rodades a Madrid. Des de la discogràfica també prometen novetats i sorpreses a partir dels mesos d’agost i setembre.