Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Podem Tiana dóna suport a la candidatura de Jaume Durall en les primàries de Podem Catalunya

Podem Tiana donarà suport a la candidatura de Jaume Durall en les primàries de Podem Catalunya per escollir el nou secretari general. Després de la renuncia de Xavier Domènech, el partit morat cridarà als seus prop de 60.000 inscrits a participar en les primàries que es celebraran entre el 20 i el 23 de setembre.

La Mari Carmen Esteve, portaveu de Podem Tiana, explica que tots els membres del Cercle tianenc ja han avalat aquesta candidatura:

 

La portaveu explica que, a nivell català, Jaume Durall també té molts números per sortir escollit:

 

Pel que fa a la renúncia de Domènech, la Mari Carmen explica que alguns no s’ho esperaven, però que hi havia gent propera al polític que coneixia les seves intencions:

 

Jaume Durall ha sigut, fins la presentació de la seva candidatura, el secretari d’organització de Podem Catalunya. Regidor a l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès, és llicenciat en sociologia per la Universitat de Barcelona.

Proper ple

Podem Tiana participarà al torn de precs i preguntes del ple de l’octubre per preguntar a l’equip de govern sobre l’aplicació de la Llei de Transparència a l’Ajuntament de Tiana. Així ho explica la seva portaveu:

 

Com a partit que no té representació al consistori, el torn de precs i preguntes és una eina eficaç per fer veure les seves polítiques.