Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

A Podem Tiana els preocupa que famílies del poble pateixin pobresa energètica

L’assemblea local de Podem Tiana està “molt preocupada” per la situació de vulnerabilitat d’una cinqüentena de famílies del poble que, assegura aquesta formació, pateixen diferents situacions de pobresa.

En concret, afirma Mari Carme Esteve, representant de Podem Tiana, els consta que hi ha 53 famílies que estan “en situació d’alta vulnerabilitat”. Per això, al final del proper ple municipal del 20 de desembre, adreçaran una pregunta a l’equip de govern:

 

Al torn de preguntes del ple del passat mes de juny, representants de Podem Tiana ja es van adreçar a l’euip de govern per demanar-los quines mesures té previstes per aquelles llars que es trobin davant d’una possible emergència social. Aleshores, però, se’ls va respondre que no hi havia cap família en situació de pobresa energètica, explica la Mari Carme. Ara, a les portes de l’hivern, Podem Tiana vol tornar a posar el tema sobre la taula:

 

Podem Tiana demana que a Tiana es pugui aplicar la Llei 25, tenint en compre aquestes possibles situacions. Critiquen, a més, que s’hagin destinat tants diners a la instal.lació del tramvia restaurat havent famílies al poble “que viuen en la pobresa”, afirma la Mari Carme:

 

Mari Carme Esteve assegura que Podem Tiana -que fa reunions obertes cada dissabte a les 12h al Casal- seguirà treballant perquè l’Ajuntament reconegui la Llei 25 al poble. Aquesta llei, coneguda també com Llei d’Emergència Social, va ser promoguda per Podemos a l’Estat espanyol, i aprovada pel Congrés dels Diputats el passat 12 d’abril. Dos dels pilars fonamentals en què es basa són evitar els desnonaments sense que hi hagi alternativa de vivenda, o garantir el gas i la llum a les famílies sense recursos econòmics.

IMG_6212