Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Poetry slam, un recital de poesia diferent

Un dels objectius del D’Acords, el cicle d’espectacles en petit format organitzat per Bandabòlit i l’Ajuntament de Tiana, és oferir una programació diversa on es pugui gaudir de diferents disciplines artístiques. Un exemple d’això és el poetry slam que ha tingut lloc aquest diumenge 21 de novembre al Parc del Doctor Mascaró.

El poetry slam és una competició poètica on cada participant disposa d’uns minuts determinats per recitar un poema de creació pròpia. El públic és qui escull el guanyador a través d’una sèrie de rondes, on valoren tant la posada en escena com el text que es recita.

En el cas d’aquest diumenge, es comptava amb quatre slammers, l’Alex Loro, en Carles Rossell, la Lidia San Emeterio i l’Eli Sanz; i cinc persones del públic exercien de jurat, puntuant de l’1 al 10 després de cada actuació:

Entre poema i poema, l’actor i poeta Salva Soler actuava com a mestre de cerimònies. Per a ell va ser una experiència molt positiva:

 

Soler destaca què és el que més li agrada d’aquesta disciplina artística:

 

El poetry slam va acabar en empat entre Alex Loro i Eli Sanz. Tots els participants, però, inclòs el presentador, es van emportar un premi.