Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Portes obertes de l’obrador de Melmelària aquest cap de setmana llarg

Els secrets de la delicada elaboració de les melmelades i els chutneys de Melmelària quedaran, en part, al descobert aquest cap de setmana llarg. I és que la Cristina Martorell, ànima màter d’aquesta petita factoria tianenca, serà una de les artesanes del Maresme que participarà a les jornades Benvinguts a Pagès, obrint les portes a qui vulgui conèixer el seu projecte els dies 3, 4 i 5 de juny. La Cristina ens explica quin és l’objectiu de Benvingut a Pagès, que es farà dissabte 3, diumenge 4 i dilluns 5 a tot Catalunya:

 

Melmelària és l’única iniciativa de Tiana que participarà a les jornades. Què s’hi podrà veure? La Cristina ens ho explica:

 

Per demostrar que els ous no creixen dins la nevera i que la llet no es fa dins del bric, més de 200 obradors, restaurants i cases de pagès -algunes amb les seves explotacions ramaderes i/o agrícoles- obriran portes de bat a bat aquest cap de setmana perquè, de forma gratuïta, el públic hi entri i les conegui. Per conèixer l’oferta, cal entrar al web benvingutsapages.cat

Cartell de les jornades al Maresme
Cartell de les jornades al Maresme

Tot plegat neix, també, de la necessitats de totes aquestes iniciatives de donar-se a conèixer entre els pobles més propers:

 

Al Maresme són 9 obradors o explotacions les que es podran visitar; a més de Melmelària, obren portes l’Aurora del Camp del Masnou, Can Gel de Canyamars, Can Marpons i celler Talcomraja d’Arenys de Munt, l’Hort d’en Pau d’Alella, l’Horta Pla de Munt i el Petit Pla de Palafolls, l’Horta Can Tria i l’Hort d’en Dídac de Mataró.

També hi ha un grapat de restaurants i d’allotjaments de la comarca que faran menús i preus especials per aquells 3 dies. Els menús estaran basats, naturalment, en productes de proximitat de primera qualitat.

L’horari per fer la visita a l’obrador de Melmelària serà de 10 a 1 del matí i de 4 a 7 de la tarda, dissabte i diumenge. I dilluns 5 només al matí. L’horari de cada indret està especificat al web de les jornades. Els infants que hi vagin amb el carnet del Club Super 3 tindran una motxilla de regal.