Seguretat

Quatre detencions en una setmana per intents de robatoris en cases i vehicles

Els agents van interceptar a l'acusat de robatori amb força a domicili durant la fugida al carrer Mallorca i van veure que portava una motxilla amb les eines per poder fer els robatoris. Foto: Policia Local Tiana. / martalopez

Les tres primeres detencions van tenir lloc el 25 d’octubre, una d’elles a un multireincident que ja tenia una ordre de detenció. La quarta detenció es va produir el dissabte 29 d’octubre a un acusat d’un presumpte delicte de robatori amb força a domicili.

La  Local | 02/11/2022 a les 15:05 0
 

La Policia Local ha dut a terme quatre detencions en dos dies, entre el 25 d’octubre i el 29 d’octubre, per delictes relacionats amb intents de robatoris a domicilis i vehicles. Així ho ha explicat l’Ajuntament de Tiana en una nota de premsa publicada aquest dimecres 2 de novembre.

Les tres primeres detencions van tenir lloc el 25 d’octubre, una d’elles a un multireincident que ja tenia una ordre de detenció. La Policia va interceptar a l’individu i el va detenir a l’altura del Passatge Rosella.

Què cal fer en cas de robatori?
-Aviseu immediatament la policia: 93 395 15 15.

-No deixeu entrar ningú al lloc del robatori i no toqueu res que pugui servir per recollir proves.

-Mantingueu lliure la línia telefònica fins que arribi la policia.

-Anoteu tota la informació que pugui ser útil per a la investigació: matrícula, característiques físiques del possible autor, direcció de fugida, nom dels carrers per on s’hagi pogut veure el sospitós i telèfons de testimonis.

Les altres dues van ser per l’intent de robatori d’un vehicle. Segons detalla la nota de premsa, els agents van detectar un vehicle sospitós en un dels punts de control del Passeig de la Vilesa i van fer-ne el seguiment fins al Camí Alt d’Alella, on van poder comprovar que es tractava d’un cotxe robat a Badalona. Els dos ocupants estan acusats d’un furt i d’un delicte contra la seguretat del trànsit perquè el conductor no tenia carnet.

La quarta detenció es va produir el dissabte 29 d’octubre a un acusat d’un presumpte delicte de robatori amb força a domicili després d’intentar entrar en una casa de l’Avinguda Onze de Setembre. En aquest cas, els agents el van interceptar durant la fugida al carrer Mallorca i van veure que portava una motxilla amb les eines per poder fer els robatoris. Segons informa el consistori, el jutge l’ha deixat en llibertat amb càrrecs i es manté la investigació oberta.

La  Local