Quatre equips i només una victòria, la del Futsal Tiana

El CCE Tiana perd contra la Juventus i es complica la vida (3-2)

El CCE Tiana ha perdut un partit que tenia encarrilat. Tot i no fer una bona primera part els homes d’Oscar Chies han reaccionat a la segona i s’han posat 0 a 2. Amb aquest marcador semblava encaminat el partit. Les ocasions seguien arribant i l’equip tianenc es veia amb ganes de seguir marcant. Però no ho ha fet. Això combinat amb algunes decisions arbitrals, han condicionat el partit. En una jugada que els jugadors s’han quedat protestant, la Juventus de Mataró ha fet un contraatac que els ha posat amb l’1 a 2 al marcador. Amb aquest resultat veien com acortaven distàncies. Però tot i això els mataronins no s’han rendit i han empatat. A partir d’aquí el CCE Tiana no ha tingut més opció que anar a l’atac per intentar endur-se el partit. No ho han pogut fer i en un altre contraatac els mataronins s’han endut la victòria pel que seria al 2 a 3 final. Segons l’entrenador “victòria merescuda de la Juventus”. Amb aquest marcador els tianencs veuen com ha marxat part de la lliga i ara esperen poder refer-se, Oscar Chies

A part el partit ha acabat amb tres jugadors tianencs lesionats, cosa que encara complica més les coses al tècnic.

El Sant Cebrià Bàsquet Tiana no pot contra el Sant Nicolau i torna a perdre (97-78)

Si fa unes setmanes l’entrenador del Sant Cebrià Bàsquet Tiana mirava al playoff d’ascens. A aquestes alçades creu que el descens pot acabar sent directe. Nou cop i dur que demostra el mal moment que passa l’entitat. Nova derrota contra el Sant Nicolau, en que tot i fer un millor partit, les coses no han anat com s’esperava. Els locals s’han mostrat molt efectius des de la línia de triple, per altra banda els tianencs han seguit acusant les baixes que tenen a totes les línies. Si això hi sumem les eesions i el fet de no aixecar el cap expliquen la situació segons el mateix entrenador José Luís Martínez

A més el tècnic considera que no veu cap remei a mitjà termini i que caldrà esperar una mica i tenir paciència. Ara venen dos partits assequibles i podria ser un bon moment per refer-se.

El Futsal no fa un gran partit però suma una victòria contra el Castellví (3-1)

La bona ntoicia esportiva del cap de semtana ens la dona el Futsal Tiana. Els homes de Guillermo Castillo han guanyat al Castellví per 3 a 1 i encara s’apropen més a la zona alta de la taula. Els tianencs ho han fet tot per endur-se un partit que no han tignut d ecara i en el que no han demostrat el seu gran ventall de joc i accions. Tot i no fer un dels millors partits de la temporada han aconseguit un bon resultat que els deixa segons abans de tornar a descansar. Guillermo Castillo

Ara els ve de nou una setmana de descans, els sevrià per recuperar les tres baixes que té l’equip.

El Vòlei Tiana perd contra el líder, el Terrassa (2-3) però segueix fora del descens

Partit important per les tianenques que no ha sortit tot lo bé que es podria esperar. Tot i això amb el 2 a 3 final aconsegueixen un punt que es torna molt valuós ja que les segueix mantenint a la quarta posició allunyades del descens. Jugaven contra el Terrassa, líder de la categoria i un dels equips forts d’aquestes fases de descens. Les tianenques van veure com les visitants s’avançaven i es posaven amb un 0 a 2 després de guanyar de manera clara el priemr set (16-25) i més ajustat el seogn (20-25). Quan semblava que el partit podria tornar a acabar amb el 0 a 3 que es condemnaria a la zona més baixa, les d’Olaya Rais han fet un pas endavant i s’han endut els dos següents sets de manera ajustada pero segura (25-20 i 25-23). Amb el 2 a 2 s’ha arribat al cinquè i definitu set on les tianenques han acusat en excés l’esforç dels dos anteriors i les egarenques han guanyat el cinqè i definiu set (6-15). Tot i això no es poden despistar estan emaptadaes amb altres equips que també lluiten per salvar-se. El punt d’aquesta setmana ha esdevingut vital per a no caure a la zona baixa de la classificació, ja que son tres equips amb un balanç igual de tres victòries per tres derrotes.