Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Què cuines, pel Tast? L’aposta segura de les Terrasses de Sentromà

Què fareu, pel Tast? La Local-Ràdio Tiana segueix fent entrevistes amb els 9 restaurants del poble que participen al Tast Tiana d’aquest any, que es farà del 9 a l’11 de juny.

L’Eduard és un veterà del Tast Tiana. La seva imatge suant davant una gran paella de fideuà es tornarà a repetir aquest any a la fira gastronòmica i del vi de la vila. El motiu és que, com no, tornara a fer la seva tradicional fideuà aquesta edició. Però no serà l’únic plat que se servirà. També hi haurà uns caramels de vedella amb salsa colada; una proposta nova. Totes dues les explica el mateix xef del restaurant, l’Eduard.

 

Aquest és un dels restaurants més clàssics de Tiana. Des del principi està molt involucrat al Tast. Les cues davant la seva parada per recollir un plat de fideuà són molt habituals i l’èxit que això els reporta el volen experimentar amb el segon plat: saben que té èxit i que fa molts anys que tenen a la carta:

 

Imatge del bloc del Tast Tiana: tasttiana.blogspot.com
Imatge del bloc del Tast Tiana: tasttiana.blogspot.com

El Tast Tiana tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 de juny. Els tiquets per les degustacions de menjar valdran 3 euros i els de les degustacions de vi, 2,5 euros. Els preus tenen descomptes de fins a 3 euros si es compren més tiquets a la vegada.

El programa de totes les activitats el podeu trobar a la web del seu bloc oficial.