Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t; dijous d’arrossada, sardanes i cultura

1-filled-xl

Dijous d’arròs a la Llar de Persones Grans

És tot un clàssic que el dijous sigui identificat com el dia de la paella d’arròs. És tot un clàssic, també, que la Llar de Persones Grans organitzi una arrossada per tots els seus socis i sòcies. Gambetes, sèpia i arròs us esperen a la Sala Albèniz, aquest dijous a partir de les 14h. Però això no és tot. Per fer el dia especial, la Llar ha organitzat un gran espectacle per després de dinar que anirà acompanyat d’alguna altra sorpresa. Si voleu saber quina és, ja ho sabeu; apropeu-vos a la Llar i demaneu tickets per l’arrossada més tianenca de totes.

images

 

 

Lloc: Sala Albéniz, c/Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dijous

Hora: 14h

 

2-filled-xl

L’estrès, el pitjor enemic

L’estrès és aquella sensació que tenim quan l’excés de feina ens sobrepassa i no sabem com reaccionar. Ni nosaltres, ni el nostre cos. És per això que la Biblioteca Can Baratau proposa un taller de meditació. Aquesta pràctica, que es va fer famosa, entre d’altres, pel personatge anomenat Buda, ajuda a distreure la ment per aconseguir que es concentri en altres coses. Alhora, la posició del cos – asseguda – contribueix a la sensació de relaxació. Si voleu que Enric Benito us ajudi a controlar l’estrès, acudiu a la Biblioteca Can Baratau el dimarts 2 de juny a partir de les 19h.

usos-del-estres-y-salud

 

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dimarts

Hora: 19h

 

3-filled-xl

Més sardanes

L’Agrupació d’Amics de la Sardana segueix amb el curs que va iniciar fa unes setmanes pensat per tots aquells amans de la cultura catalana. Tan pels que ballen sardanes com pels que no en saben. Es tracta d’unes classes on ens ensenyen a ballar sardanes i a comptar-les. Les classes es fan els divendres. Així que encara hi ets a temps! Es fan al local del Coro de Tiana de les 20h fins les 21.30h. La diversió està assegurada.

Sardana_Ceramic_Tiles

 

 

Lloc: Local del Coro de Tiana

Dia: divendres

Hora: 20h – 21.30h

 

4-filled-xl

Un conte matemàtic

Sovint les matemàtiques estan renyides amb la diversió. En la literatura, això no és així. Aquest dijous la Mariona Fradera ens ho demostrarà. A través d’un bon conte, els més petits poden aprendre a estimar els números relacionant-los amb històries, personatges o aventures. No us perdeu la propera Hora del Conte. Serà dijous a les 17.30h a la Biblioteca Can Baratau.

Unknown

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h

 

5-filled-xl

Fes-te dels Culdolla!

Fa temps que des de La Local animem a tots els nois i noies d’entre 7 i 10 anys a formar part d’un grup d’amics que estimen els llibres. Parlem del Club dels Culdolla, nois i noies com tu que s’uneixen els divendres per llegir. Llegir llibres i, sobretot, comentar.los, compartir-los i aprendre a estimar-los. Així que si busques un lloc on expressar-te i on descobrir noves històries, ja saps què has de fer; apuntar-te al Club dels Culdolla!

Unknown

 

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 17h