Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: lectura, sardanes, esport i un aniversari

1-filled-xl

Sardanitza’t

T’agrada ballar sardanes? Si et criden l’atenció però no en saps del tot, no et preocupis perquè al poble tens la oportunitat de ser el millor de la rotllana. Podràs aprendre a comptar i ballar sardanes durant tot el mes de novembre gràcies al curs que organitza l’Associació d’Amics de la Sardana. Les classes seran els divendres a les 19.30h. Per apuntar-vos-hi només us heu de posar en contacte amb la presidenta de l’Agrupació al telèfon 933951399 o al correu electrònic: lelestiana@gmail.com

SARDANA

Lloc: Seu del Coro, Plaça del Coro, 2

Dia: divendres

Hora: 19.30h

 

 

2-filled-xl

Lectura per adults

Torna, una temporada més, el club de lectura per adults. Aquest divendres a les 19h la Biblioteca de Can Baratau rebrà a Toni Sala per parlar de La trama matrimonial, una novel·la de l’autor americà Jaffrey Eugenides. La novel·la narra els embolics amorosos del matrimoni a partir de les relacions entre els personatges protagonistes. Ens endisarem a la vida de Madeleine, una estudiant de literatura i amant de novel·les romàntiques que es veurà enmig d’un triangle amorós. Tot això seguint un fil que ens descobrirà conceptes religiosos, de biologia i filosofia. T’hi esperem!

arts-graphics-2008_1183040a

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/ Lola Anglada, 10 

Dia: divendres

Hora: 19h

 

 

3-filled-xl

Vine a la setena marató de tennis taula

T’agrada el tennis taula? Si tens més de 13 anys i ets esportista i competitiu, ja tens pla. Aquest dissabte altres amants del tennis taula i futurs contrincants t’esperen al Parc de l’Antic Camp de Futbol per disputar la setena marató d’aquest esport. Només cal que compleixis un requisit: busca’t una bona parella que jugui amb tu. Començarà a les deu en punt del matí i els 3 primers classificats rebran premis. T’ho perdràs?

20080630_pingpong

Lloc: Parc de l’Antic Camp de Futbol

Dia: dissabte

Hora: 10h

 

 

4-filled-xl

Per molts anys Cartoixa de Montalegre

La Cartoixa de Montalegre, celebra 600 anys. La Cartoixa és l’únic monestir català que encara conserva una comunitat de monjos. Per celebrar-ho com cal, la Societat Coral Joventut Tianenca ens oferirà un recital de veus: el Cor Mixt farà l’estrena de cançons procedents del fons documental de la Cartoixa. Serà diumenge a l’Església de Sant Cebrià a les 12 del migdia.

la_cartoixa_de_montalegre_-_tartanna_-_flickr

Lloc: Església de Sant Cebrià, Plaça de l’església, 6

Dia: diumenge

Hora: 12h