Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: nova temporada i noves propostes

És ben sabut a Tiana que fins que no s’acaba la Festa Major, no s’acaba l’estiu. Fa pocs dies hem deixat enrere la FM 2014 i a conseqüència l’estiu 2014, però no us preocupeu que la marxa al poble no s’atura mai! Queda’t una temporada més amb noves propostes d’oci i entreteniment dins del poble. No te’n pots perdre ni un, que per molt que ja estiguem inmersos a la rutina, tenim possibilitat d’escapar-ne sense marxar de Tiana! Preparats? Llestos? JA!

1-filled-xl

Històries de Festa Major

La Festa Major 2014 ja és història. Però, i les dels anys anteriors? Les de fa deu anys, o vint? Encara ho són més! La Biblioteca Can Baratau us proposa un viatge en el temps fent un recorregut històric dels diferents programes de Festa Major. Podreu veure com, amb els anys, Tiana ha evolucionat al mateix temps que ho han fet els actes que formen la gran festa del poble. No us la podeu perdre, perquè de ben segur que veient els programes us traslladeu a aquells anys i recordeu històries que només vosaltres sabeu que porteu dins. Hi podeu anar fins el dimarts 30 de setembre.

Els focs de la Festa Major de Tiana
Els focs de la Festa Major de Tiana

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/ Lola Anglada, 10

Dia: Dilluns 8 de setembre fins el dimarts 30 de setembre

Hora: 19h

 

2-filled-xl

De ‘puntetes’ a la Biblioteca

Com cada temporada, la Biblioteca del poble no deixa de fer activitats. Aquest cop, proposa una exposició de “Puntes de coixí”. Degut a la tradició que tenen les puntes de coixí a Tiana i arreu de Catalunya, no podeu deixar escapar la col·lecció de peces com les que la Biblioteca ha reunit. A càrrec del Grup de Puntaires de Tiana, podreu veure la mostra d’un treball artesanal de fil, bonic i delicat. Hi podreu veure tapets, ventalls, estovalles, mocadors… Hi podreu apreciar la bellesa d’allò fet a mà.

Puntes de coixí del Grup de Puntaires Tiana
Puntes de coixí del Grup de Puntaires Tiana

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/ Lola Anglada, 10

Dia: Divendres 12 de setembre fins el dimarts 30 de setembre

Hora: 16h

 

3-filled-xl
Llegendes de Tiana

Tiana és un poble que amaga històries i llegendes. Segons la ‘Llegenda de l’arbre dels nassos’, hi havia una noia molt bonica al nostre poble. Era d’una bellesa tal que un cavaller se’n va enamorar perdudament i va venir al poble per aconseguir estar amb ella. Si voleu saber com segueix la història, heu d’anar a escoltar en Josep Mª Ibern a l’Hora del Conte d’aquesta setmana. És una llegenda única que parla d’una vila única, Tiana. Us hi espera la companyia Dôwa Teatre.

images

 

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/ Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h