Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: pallassos, literatura i cultura al poble

1-filled-xl

Una Biblioteca divertida

La Biblioteca Can Baratau inicia el mes amb dues activitats d’allò més divertides pensades tant per adults com pels més menuts. La Local us proposa dues activitats culturals a les que segur que no podeu dir que no. Comencem?

Pallassos sense fronteres

Qui no ha rigut amb el grup de circ i pallassos ‘sense fronteres’? El grup d’artistes de circ ha aconseguit durant 20 anys d’història fer riure a milions de persones. La organització, que treballa des del 2012 a l’Orient Mitjà aconsegueix arrencar sempre els somriures dels nens i nenes que més pateixen. La Biblioteca Can Baratau us convida a fer un repàs per la seva trajectòria amb una emocionant exposició fotogràfica. L’exposició, titulada “Revolució de riure”, serà a la Biblioteca durant tota la primera quinzena de maig. No us ho perdeu que de ben segur us farà somriure durant una bona estona. images

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: 1-15 de maig

L’Hora del Conte

El primer dijous del mes arriba smb un clàssic infantil; Els tres porquets. Maria Farrés, una de les àvies de Tiana, serà l’engarregada d’explicar el conte que ha sobreviscut al llarg de molts anys transmetent-se de generació en generació. Serà una sessió molt especial i tendre. Com sempre, us hi esperen a les 17.30h.

conte

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h

2-filled-xl

Premis literaris al Casal d’Avis

El Casal d’Avis és d’allò més actiu. Després d’un Sant Jordi molt celebrat al poble, s’otorgaran premis als textos participants del certàmen literari que organitza l’entitat. Les obres guanyadores del 2on certàmen literari de prosa i poesia seran llegides divendres a les sis de la tarda a la Sala Polivalent del Casal d’Avis de Tiana. Tots els assistents podran deleitar-se amb textos d’allò més elaborats que llegiran les mateixes autores.

literatura2

 

Lloc: Casal d’Avis, c/Carrer del Centre

Dia: divendres

Hora: 18h

3-filled-xl

“El vi és cultura”

El vi mai falta a cap taula d’un bon tianenc. Alta Alella proposa per aquest diumenge un pla original: passar un dia en família visitant les vinyes i coneixent la cultura del vi. Perquè encara que aparentment no ho sembli, el vi és cultura i té una història d’allò més interessant al darrere. Una activitat de la que grans i petits aprendran i on l’origen del vi en serà el protagonista. L’entrada serà de 10€ per persona.

vino

 

Lloc: Camí Baix de Tiana, s/n, 08328 Alella, Barcelona

Dia: diumenge

Hora: 11h