Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t per viure un cap de setmana literari

1-filled-xl

Reviu la història catalana

EL CAS DELS CATALANS-01

Els amants de la història contemporània de Catalunya esteu d’enhorabona. Aquest dissabte, la Sala Albéniz del Casal del poble projectarà la pel·lícula “El cas dels catalans”. Un viatge pel que va ser la Guerra de Successió enllaçat amb el setge que la capital catalana va viure entre el 1713 i el 1714. Basat en la obra de Francesc de Castellví, us proposem un intens recorregut per la Barcelona de fa una mica més de 300 anys. Un cop acabada la pel·lícula hi haurà un debat a càrrec dels historiadors Rafa Burgos, Joan Ramon Varela i Emili Muñoz. Us hi esperem a partir de les 18h.

 

Lloc: Sala Albéniz, Avda. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dissabte

Hora: 18h

 

 

2-filled-xl

(S)avis visiten Tiana

3bessones

Es diu que les antigues tribus índies tenien per costum considerar a les persones grans de les tribus els més savis del poblat. Tot i que actualment tenim un munt de punts d’informació, els avis continuen sent els més savis de les famílies. Aquells que ens expliquen emocionats les seves experiències, anècdotes i històries que no fan més que enriquir-nos d’una manera inimaginable. Seguint amb la idea d’escoltar els més grans, neixen el programa televisiu i el llibre (S)avis. Aquest divendres, Tiana té la oportunitat de reunir un gran nombre de savis, entre ells Josep Puigbó, autor del llibre, i la il·lustradora Roser Capdevila. Seuran, parlaran i gaudiran del recull d’entrevistes que presenta el llibre. Serà a les 19h a la Sala d’Actes del Casal.

 

Lloc: Sala d’Actes del Casal, Avda. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: divendres

Hora: 19h

 

3-filled-xl
Fes-te dels ‘Culdolla’!

Vine a formar part del grup d’amics que més estima la lectura del poble. Però, ¡ep! Aquesta setmana treballaran la capacitat d’escoltar. Per això, aprendran a entonar i dosificar la veu per poder llegir en veu alta i deixar a tots els oients bocabadats. No hi pots faltar, t’estan esperant només a tu! Serà divendres a les 17h a la Biblioteca Can Baratau.

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: divendres

Hora: 17h

 

 

4-filled-xl

Vols fer créixer el bosc?

Aquest cap de setmana tens la oportunitat d’apropar-te al medi ambient, al bosc del teu poble! La plantada popular et convida a ajudar a la muntanya a regenerar-se. A més, serà un bon moment per commemorar l’incendi de fa vint anys, el de l’any 1994. Segur que n’has sentit a parlar molt!

dibuix

 

Lloc: Pins de Can Puigcarbó

Dia: Diumenge 22

Hora: 10.30h

 

5-filled-xl

 

Les Bambolines de la Mediterrània

Ja està a punt l’espectacle per a tota la família! Aquesta vegada és el moment de gaudir dels “contes de la Mediterrània de les Germanes Baldufa”. La companyia Tanaka Teatre és l’encarregada del Bambolines d’aquest mes de febrer. T’hi apuntes?

 

Lloc: Sala Albéniz

Dia: Diumenge 22

Hora: 18.00h