Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t i no t’aturis ni un moment

1-filled-xl

Una exposició plena de vida

El surrealisme d’Elena Llongueras no és com el que tots coneixem. Ni figures estranyes, ni necessitat de rebuscar pels nostres cervells per entendre què volia expressar l’artista quan va pintar el quadre. L’artista andorrana Elena Llongueras té un estil propi; el Naïf. Quadres plens de vida i naturalesa que no són res més que el reflex de la seva pròpia vida. Com bé pregonaven Dalí o Miró, el surrealisme va més enllà de les coses físiques i busca en els pensaments, en els somnis més profunds, per explicar realitats. La Local Tiana us anima, doncs, a visitar l’exposició que hi haurà a la Sala d’Exposicions del Casal. No us en perdeu la presentació el dia 11 a les 19h. La podeu visitar fins el proper 26 d’abril.

THE PIRATE'S. ELENA LLONGUERAS

Lloc: Casal de Tiana, Avda/Isaac Albéniz, 8-10

Dia: 11 – 26 abril

Hora: 19h

 

2-filled-xl

Recitant Joan Brossa

Segons Brossa, no existien els gèneres literaris. Teatre, literatura narrativa, poesia… poden arribar a unir-se formant una perfecta peça artística. Tant és així que la companyia de teatre Taaroa ve al poble a escenificar la poesia de Joan Brossa de la manera que més li hagués agradat a ell. Així que unint teatre, objectes i poesia neix “D’anada, de tornada. Viatge fregolista”. Un recital d’art fet des del respecte i l’admiració per un dels grans literats del panorama català.

baron1-300x225

Lloc: Sala Albéniz, Avda/Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dissabte

Hora: 21.30h

 

3-filled-xl

Iguals pas a pas

Tiana segueix amb els actes que simbolitzen la lluita per la igualtat de gènere. Aquest cop, per reivindicar que tant homes com dones trepitgem igual de ferm, l’Ajuntament proposa una caminada. La ruta es farà diumenge dia 12 i és senzilla i natural.  La Caminada Violeta començarà a les 10.30h a la Plaça de la Vila. Un camí de paisatge verd ens portarà fins a la Font de l’Alba on veurem complert un dels objectius: arribar al final de la ruta. L’altre objectiu? Acabar amb les desigualtats de gènere. Potser serà difícil però no és impossible i, a Tiana, ho demostrem any rere any.

ft-alba-3

Lloc: Tiana

Dia: diumenge

Hora: 10.30h

 

4-filled-xl

Igualtat des de l’art

Són molts els artistes que s’han volgut apuntar a les activitats per la igualtat en la diversitat que organitza Tiana Solidària. És per això que, el mateix diumenge, artistes com Àlvar Suñol o Marc Soldevila, entre d’altres, s’uneixen per lluitar contra la desigualtat a través de l’art. Presentem una plena d’art solidària on podràs gaudir de música en directe i on brindarem per un món més igual amb una copa de cava.

 

Lloc: Sala Albéniz, Avda/Isaac Albéniz, 8-10

Dia: diumenge

Hora: 18h

 

5-filled-xl

El futur de Tiana: els més petits

Les escoles són el dia a dia dels petits del poble. No cal ser massa avispat per veure que les coses han canviat. Les classes estan digitalitzades, ja no existeixen aquelles fitxes de matemàtiques inacabables, plenes de divisions. Ara, s’utilitzen ‘tablets’. La forma d’ensenyar està canviant i, a conseqüència, canvia la d’aprendre. Per no perdre ni un detall de l’evolució que està patint el món de l’educació, us convidem a assistir a les II Jornades d’Educació de Tiana i Montgat. Dolors Reig, psicòloga social, ens parlarà dels 3 àmbits que més preocupen actualment: la tecnologia, els deures i les innovacions a l’aula. Perquè el futur no és  a les nostres mans, sinó a la dels que ara es formen. Ella serà només una de les ponents d’aquestes jornades. Són del 13 al 16 d’abril, entre el Casal de Tiana i la Biblioteca de Montgat.

576_1367490452Sin_ttulo

Lloc: Sala d’Exposicions del Casal, Avda/Isaac Albéniz, 8-10 / Biblioteca Tirant Lo Blanc de Montgat

Dia: 13 – 16 d’abril

Per més informació: clica aquí