Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t a Tiana; dos concursos i un musical

1-filled-xl

Mary Poppins aterra a Tiana

Els amants del teatre musical i de la gran fàbrica d’èxits Disney tenen una cita aquest cap de setmana. I és que l’Agrupació Artística del Casal celebra els seus 30 anys amb un repte mai vist a Tiana: un musical amb veus en directe i decorats espectaculars. A “Mary Poppins, el musical” hi veurem un escenari més ample, més de 60 vestits d’època i mobles tianencs datats de l’any 1900.

mary

No podeu faltar al musical familiar més esperat de la temporada! En faran 6 passis:

– Divendres a les 22h

– Dissabte a les 18h i a les 21.30h

– Diumenge a les 12h (sessió solidària on el 50% de la recaptació serà per beques menjador de nens de Tiana) i a les 17h

Actors i actrius amateurs de totes les edats us esperen a la Sala Albéniz per deleitar-vos amb un espectacle que, crispetes entre mans, serà de ben segur tot un èxit.

Pels qui encara no tingueu les entrades, informar-vos que s’ha ampliat l’horari de venda durant tota aquesta setmana. La taquilla de la Sala Albéniz estarà oberta dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 17h a 21h. Com s’ha anat dient, també les podeu comprar a través de ticketea.com.

 

2-filled-xl

I tu, ¿com ho veus?

La violència de gènere, les desigualtats o la discriminació en els sexes són problemes socials que encara persisteixen. Es tracta d’una causa greu en tots els sentits però, encara més, quan es troba entre la gent jove. És per això que el Departament de Joventut i Igualtat us proposa un concurs als més joves del poble. Així que si tens entre 12 i 18 anys, mostra el teu esperit reivindicatiu fent un vídeo on reflexionis sobre les desigualtats entre homes i dones. No et preocupis si no tens mitjans prou bons per gravar-te, es valorarà per sobre de tot el contingut del vídeo.

Així que ja ho saps, sol o en grups de 4, demostreu que els joves també teniu consciència i ganes d’acabar amb la violència de gènere.

contra-la-violencia-de-genero-225x300

El concurs repartirà premis als guanyadors. El més alt, de 100€ en xecs de la botiga FNAC. Anima’t, tens temps fins el 14 de desembre!

Més informació sobre les bases del concurs aquí.

Lloc: Ajuntament de Tiana 

Dia: 9 novembre  – 14 desembre

 

3-filled-xl

Receptes que estalvien aliments

A Tiana hi ha concursos de tot tipus. El que us presentem aquest cap de setmana va adreçat a totes aquelles persones que els agradi cuinar. Però no només això, busquem creativitat i maneres de contribuir amb la cura del medi ambient. Des del Departament de Medi Ambient amb col·laboració amb la Biblioteca Can Baratau, animen a tots a participar al concurs de receptes més original mai fet.

cuiner-gracios-professions-cuiners-pintat-per-vane-533190

Es tracta d’elaborar receptes que aconsegueixin no malbaratar aliments. Les tres receptes més originals rebran premis com aquests: un sopar, nit i esmorzar l’allotjament rural de Can Ballús (Tiana), un taller de cuina per a dos persones a l’Espai Cuina’m (Gentilesa Àgata Albero) i una cistella de productes ecològics de l’Espai Ecològic de Tiana.

Més informació sobre les bases del concurs aquí.

 

Lloc: Ajuntament de Tiana i Biblioteca Can Baratau 

Dia: 9 de novembre – 26 de novembre