Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t; un cap de setmana amb olor de primavera

1-filled-xl

Calçotades a tort i a dret

La primavera s’acosta i, a Tiana, volem fer-ho notar. Així que no ens queda més opció que dir-te que gaudeixis al màxim d’aquest bon temps que el març ens està regalant. I, ¿de quina manera? Doncs és ben senzill, et proposem dues calçotades iguals però diferents.

Sinttulo2

En primer lloc, la “Gran Calçotada”. Serà el dijous dia 12. L’organitza la Llar de Persones Grans i es celebrarà al Restaurant Can Roca. No dubteu en anar a gaudir d’un dinar bo i diferent entre setmana. Després de menjar calçots i carxofes, la Llar ha preparat un ball molt animat on podreu fer baixar el dinar! El preu pels socis és de 35€ i el dels no socis de 39€. No us ho perdeu!

01_099_calcots-584x340

L’altra proposta que us fem és la d’anar a la “Calçotada del Popular del Coro”. Serà diumenge i hi poden anar famílies senceres, petits i grans.  A partir de les 14.30h, el Pati de la Catequística es vestirà de gala per rebre a tots aquells tianencs, o no, que vulguin menjar calçots, seques amb botifarra, pa vi i postres. Tot això comptant especialment amb els més menuts; hi haurà menú infantil i un grup d’animació per fer més divertida la vetllada. No t’ho pensis, dinaràs bo i barat; 15€ per adult i 7€ per nen!

 

2-filled-xl

30 anys de Teatre tianenc

Ja fa 30 anys que l’Agrupació Artística del Casal va captivar els tinanencs amb les seves obres de teatre. Tots els que en formen part, volen agrair al públic que mai els hagi fallat. És per això que han preparat un cap de setmana teatrer; el dissabte i el diumenge oferiran l’obra “Avui; Romeu i Julieta”. Una forma especial de celebrar que segueixen en escena i d’expressar que, sense públic, no hi ha espectacle. Serà a la Sala Albéniz, el dissabte a les 22h i el diumenge a les 18h.

10641197_623310744443915_1555334636729709324_n

Lloc: Sala Albéniz, Avda. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dissabte i diumenge

Hora: 22h i 18h

 

3-filled-xl

“S’ha acabat el bròquil!”

Sovint sentim pares i mares dir la típica i catalana frase “‘Ja n’hi ha prou! S’ha acabat el bròquil!”. No és que necessitin aquesta verdura per fer el sopar i se’ls hagi acabat sinó que els diuen als seus fills d’una manera fina, per així dir-ho, que es portin bé d’una vegada i parin de fer rabietes. Doncs bé, tenim la solució perquè aquesta maleïda frase passi a la història. Si voleu aprendre a dialogar amb els vostres fills i aconseguir que siguin bons d’una manera educativa, heu d’assistir al Taller de Disciplina Positiva que Elvira Sánchez, Judit Teixidor i Núria Ortega oferiràn el dissabte a les 11h a la Biblioteca Can Baratau. No us hi penseu, us donaran les claus per no quedar-vos sense bròquil!

plora

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte

Hora: 11h

 

4-filled-xl

Mai es deixa de créixer

Que mai es deixa de créixer és indiscutible. I, si no, que els ho diguin als que formen part de la Llar de Persones Grans. Amb la vitalitat que els caracteritza, han organitzat un curs per al creixement personal on es donaran les claus per ser empàtics i estimar-nos una mica més a nosaltres mateixos. Pensat per totes les edats, la Llar ens proposa passar una estona on, de ben segur, aprendrem que créixer no és només una qüestió d’edat. Serà dilluns dia 16 a les 16-30h.

 

Lloc: Llar de Persones Grans, c/Anselm Clavé, 20

Dia: dilluns

Hora: 16.30h