Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: viu un Nadal especial a Tiana

1-filled-xl

Tiana canta Nadales

La tradició musical del poble és coneguda per tots. Durant l’any, els concerts i espectacles musicals són protagonistes de l’agenda d’activitats del poble. I per Nadal, no serà menys. Boniques Nadales ressonaran pels carrers del poble gràcies als concerts que hi ha organitzats. Grans i petits posaran les seves veus a les cançons que faran de Tiana un indret impregnat de la màgia de la música i del Nadal.

Els petits de l’Escola de Música ‘Mozartiana’, en concert

Els alumnes més petits de l’Escola de Música ‘Mozartiana‘ s’estan preparant per deixar-nos bocavadats en el concert que oferiran el proper dissabte 20 de desembre. Serà un acte on un conjunt de veus blanques, dolces i delicades, ens transportaran a un món on la màgia del Nadal serà més real que mai. No us perdeu aquest encantador concert que serà a les 17h a la mateixa escola Mozartiana.

file.php

Lloc: Escola de Música Mozartiana, Av. Isaac Albéniz, 16

Dia: dissabte 20 de desembre

Hora: 17h

 

La Societat Coral Joventut Tianenca també canta per Nadal

Per acabar amb la secció de música nadalenca, La Local us presenta el concert que la Societat Coral Joventut Tianenca té preparat pel diumenge dia 28 de desembre. Les millors Nadales de la mà del cor amb més història del nostre poble. Una genial manera de tancar l’any en què han celebrat els seus primers 30 anys de vida. No us ho podeu perdre! Serà a les 18h a la Sala Albéniz.

 

Lloc: Sala Albèniz, Av. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: diumenge 28 de desembre

Hora: 18h

 

2-filled-xl

Un pessebre d’allò més viu

A Catalunya és típic muntar un pessebre a l’interior de les cases. La famosa representació del naixement de Jesús és, però,una tradició que en molts pobles i ciutats ha anat més enllà de les figuretes de fang, la molsa i els troncs. S’ha convertit en un autèntic pessebre, l’anomenat ‘pessebre vivent’. Tan és així que persones del poble s’ofereixen a vestir-se d’època i representar el naixement. A Tiana l’entitat encarregada de fer-ho possible serà la Llar de Persones Grans. Prepara’t per fer un salt al passat i traslladar-te a un pessebre entorn de la Llar. Per ambientar-ho, no hi faltarà ni música ni menjar; la música la posarà el Cor Infantil de Tiana, que cantarà Nadales clàssiques. A més a més, tots els visitants podran menjar pa torrat amb oli i fer un trago de vi. Serà de les 18h i fins les 20h. Us hi animeu? És ideal per a totes les edats.

 

Lloc: Llar de Persones Grans, C/Anselm Clavé, 20

Dia: dissabte 20 de desembre

Hora: 18h-20h

 

3-filled-xl

S’apropa el gran dia…

S’apropa el gran dia. I és que us parlo del dia 24 de desembre a la nit. Les cases ja estan preparades per rebre les famíles, els preparatius quasi enllestits i els més petits viuen cada minut del dia amb els nervis a flor de pell. A Tiana, com a tot arreu, el 24 de desembre és un dia especial però, sobretot, una nit especial. L’Església comença a les dotze de la nit la celebració del Nadal per excel·lència amb la Missa del Gall. Un acte religiós que commemora el naixement de Jesús i que dóna el tret de sortida a les festes de Nadal. Aquest any, la Missa del Gall comptarà amb la participació de la Societat Coral Joventut Tianenca.

 

Lloc: Església Parroquial de Sant Cebrià, Plaça de l’Eslgésia, 2

Dia: dimecres 24 de desembre

Hora: 00h

 

4-filled-xl

Feliç 2015!

El 31 de desembre és la nit de les dotze campanades, o la nit del raïm, o l’última nit de l’any, o la primera nit de l’any… Bé, se li diu de moltes maneres. El cas és que quasi sempre s’associa a diversió, felicitat, celebració i sobretot… festa! I a Tiana d’això en som els reis. És per això que diverses entitats del poble han organitzat una festassa a la Sala Albéniz. Començarà tocades les dotze, cap a les 00.30h, i comptarà amb un DJ que us farà moure l’esquelet fins a altes hores de la matinada. A què espereu per recollir la vostra entrada?

felic-2015-vector-modern_23-2147498888

Lloc: Sala Albéniz, Av. Isaac Albéniz, 8-10

Dia: dimecres 31 de desembre

Hora: 00.30h

 

5-filled-xl

Per fi, la nit més màgica de l’any: La Nit de Reis

Rebrem el Patge dels Reis Mags

Ja heu escrit la carta als Reis Mags? Si la resposta és no, espavileu! Teniu fins el dia 30 de desembre a les 18h per escriure en un full els vostres desitjos, les joguines que més us agradin o, pels que no sabeu què demanar, salut per a tothom! Per què és important que la tingueu escrita pel dia 30? Doncs perquè Tiana rebrà a una persona molt especial, l’encarregada de donar als Reis Mags les cartes dels tianencs; el gran Patge Reial. El missatger dels Reis d’Orient vindrà a la Sala Albéniz del poble per rebre i xerrar una estona amb tots aquells que s’hi acostin, grans i petits. Serà a partir de les 18h. Pels qui ho prefereixin, poden llençar les cartes a les bústies del poble! Us assegurem que el Patge també les rebrà.

patge
El Patge que Tiana va rebre l’any passat

Lloc: Sala Albéniz, Av. Isaac Albéniz, 8 – 10

Dia: dimarts 30 de desembre

Hora: 18h

 

Ja és aquí la Cavalcada de Reis de 2014!

La nit més màgica de l’any no pot començar d’una altra manera que anant a rebre els Reis a la cavalcata del poble. Emoció, nervis, alegria i bon humor seran els ingredients necessaris per donar la benvinguda als tres reis d’Orient. Ses Magestats arrencaran les seves carrosses a les sis de la tarda. Sortiran des del Poliesportiu de Tiana i recorreran els principals carrers de la vila fins arribar a la Plaça de l’Ajuntament. Però no ho faran sols; els acompanyaran ben bé 300 kilograms de caramels, joguines i, encara que molts no ho vulguin… algun carro de carbó! Tots els tianencs, grans i petits, haureu d’estar ben atents i encendre els vostres fanalets quan passin els Reis perquè us han de veure a tots!

I si em poso malalt i no puc anar a la Cavalcada?

No et preocupis gens! Envia un correu a cultura@tiana.cat i els Reis et vindran a veure a casa! Sí, sí… Ses Magestats en persona!!! Això sí… posa’t una mica guapo que els Reis no et visiten cada dia! Ah, i no t’oblidis del fanalet!

Imatge de la cavalcada de reis amb Baltasar
Baltasar a la Cavalcada de Reis del 2013

Lloc: Poliesportiu – Carrers del poble – Plaça de l’Ajuntament

Dia: dilluns 5 de gener

Hora: 18h

 

La Local Tiana i, en especial, el Queda’t us desitgen BON NADAL I FELIÇ 2015!!!!!