Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Recerca policial a l’Ajuntament i a la Policia Local de Montgat

La Policia Nacional ha entrat aquest dijous, poc després de les 7 del matí, a l’Ajuntament de Montgat i a les dependències de la Policia Local del municipi. Segons ha pogut confirmar La Local – Ràdio Tiana, hi ha anat per buscar diversos documents que el Jutjat d’Instrucció nº 2 de Badalona necessita per investigar una trama de corrupció participada entre l’Ajuntament de Montgat, agents de la Policia Local d’aquell municipi i dues empreses.

Segons ha informat el TSJC, el jutge ha ordenat el requeriment al secretari de l’Ajuntament de diversos expedients administratius i altres documents, el registre de les dependències de la Policia Local i el de les dues empreses.

El jutjat investiga aquesta suposada trama de corrupció des del passat mes de juny. El TSJC també ha indicat que la instrucció està començant i aquestes són les primeres diligències practicades un cop estudiada la informació inicial. De moment, no hi ha cap persona detinguda.

L’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané, ha explicat a La Local que està “molt tranquil.la” i a disposició del Jutjat pel que necessiti:

 

El matí ha estat mogut al poble veí: des de poc després de les 7 del matí, diverses furgonetes de la Policia Nacional i una trentena de membres d’aquest cos s’han dividit entre la seu de l’Ajuntament i la de la Policia Local, on han estat treballant a la recerca de l’esmentada documentació fins a migdia. Es preveu que continuaran la seva recerca per la tarda. La presència policial ha agafat per sorpresa el veïnat del poble:

 

Alguns rumors apuntaven que la Policia també ha entrat buscant informació a dos punts més de Montgat: l’oficina de Correus i a la biblioteca Tirant lo Blanc (que ha acollit part de les instal.lacions municipals mentre duraven les obres a l’edifici de l’Ajuntament), però els propis treballadors d’ambdues oficines han desmentit a La Local aquesta informació .