Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Repte Salut Kids vol fomentar un estil de vida saludable i actiu pels infants de Tiana

La regidoria d’Educació i Esports i el Consell d’Infants de Tiana s’han unit per crear una sèrie de reptes pels nens i nenes del municipi. Seran els mateixos consellers i conselleres els autors d’aquests reptes: pensaran quines activitats es poden dur a terme, quins premis es donaran, etc.

En total, crearan 4 reptes, que estaran vinculats a una sèrie de valors. El primer de tots quatre és el Repte Salut Kids. El següent repte, que encara no està desenvolupat, serà el Repte Igualtat Kids. El tercer repte serà el de Companyerisme Kids i l’últim repte serà el de Solidaritat Kids.

El tret de sortida a aquesta iniciativa es donarà demà 16 de febrer amb el Repte Salut Kids. La Laura Garcia, tècnica d’Esports de l’Ajuntament de Tiana, explica en què consisteix:

 

Tots els nens i nenes que hi vulguin participar tenen fins el 11 de març per acumular 350 punts:

 

El Garmin kids és un rellotge que mesura diferents indicadors: calcula les passes, les calories que cremes, la qualitat i el temps de son, etc. A més a més, amb aquest gadget, els pares també poden controlar l’activitats dels seus fills i filles:

 

A part del Garmin kids o de l’app de tracking, els nens i nenes també poden acumular punts a través dels professors d’educació física i d’activitats extraescolars esportives:

 

Aquest primer repte relacionat amb la salut forma part de la iniciativa “Esportianitza’t” de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tiana. Per aquest motiu, el seu objectiu és clar: fomentar hàbits i estils de vida saludables i actius. És per això que dintre d’aquest repte de Salut Kids tambe s’ha creat una xerrada d’alimentació saludable, que es farà el 27 de febrer a les sis de la tarda a l’Escorxador, titulada “Els secrets del que mengen el Superman i la Wonderwoman”.