Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ricard Fabra: “No és cert que a l’Àrea de Transició Nacional li manqui lideratge”

Ricard Fabra, portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana, també fa balanç d’aquest any de mandat municipal, amb una entrevista a La Local-Ràdio Tiana. Fabra diu que s’ha sentit “còmode” havent passat de ser només regidor a passar, a més, en aquest mandat a ser portaveu del seu grup municipal. Un grup municipal que continua tenint dos membres i, el més important, que continua sent el suport imprescindible del PSC a l’Ajuntament per formar equip de govern.

Fa un any i escaig, els dies previs al ple de constitució de l’actual govern municipal, Ricard Fabra i ERC van rebre més pressions que mai: un sector important del poble i de la militància d’Esquerra no veia amb bons ulls la reedició del pacte de govern amb els socialistes. En canvi, un altre col.lectiu -finalment, el més influent- mantenia que era necessari tornar a governar amb el PSC per “donar continuïtat a la feina feta”, deien, fins aquell moment.

Un dels compromisos entre PSC i ERC va ser, precisament, la creació de l’Àrea de Transició Nacional a l’Ajuntament, força criticada durant els darrers 12 mesos per diversos grups municipals, que asseguren que ni té contigut ni lideratge. Ricard Fabra surt, a l’entrevista, al pas d’aquestes crítiques:

 

D’altra banda, Fabra rebutja, també, les acusacions de manca de model de poble que fan diversos grups de l’oposició a l’equip de govern:

 

Amb l’horitzó encara “molt lluny” a l’hora de plantejar-se si repetir o no com a regidor i/o portaveu d’Esquerra, Ricard Fabra sí que té clar un parell de prioritats que vol dur a terme sí o sí durant aquest mandat:

 

Fabra assegura que l’octubre es tindran el spressupostos ja tancats i que, “de ben segur” contemplaran més despesa que aquest 2016 en inversió.