Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Roden un curtmetratge al bar del Casal

El bar del Casal és aquests dies un atapeït plató de cinema: s’hi grava “Cuenta hasta diez”, un curtmetratge protagonitzat per una jove estudiant de Periodisme, l’actriu Candela Antón (actriu a la sèrie “Merlí”), i el seu avi, l’actor Jaume de Sans.

El curt és el treball final de grau de Mitjans Audiovisuals que aquests estudiants han fet al Tecnocampus de Mataró. Andrea Barragán, directora de producció del film, explica quines reflexions vol portar a fer als espectadors:

 

El guió i la direcció del curtmetratge, el finançament del qual s’ha fet sobretot mitjançant Verkami, són de Pol Buch, també estudiant d’aquest grau. Quina és la trama de “Cuenta hasta diez”?

 

L’actriu Candela Antón se sent molt a gust rodant en un espai tan emblemàtic del poble:

 

El més interessant del seu paper, afirma, és que toca un gran tema, la corrupció, i alhora entra en una relació personal molt estreta enrre avi i néta:

 

El bar del Casal de Tiana ha estat triat com a plató per aquest curt per diverses raons, explica el director del film:

 

“Cuenta hasta diez” l’acabaran de muntar a mitjans de setembre, moment en què es farà una presentació en algun lloc encara per determinar que podria ser Tiana, explica l’equip de producció. Un cop feta la presentació, l’objectiu és, després, presentar el curtmetratge a festivals nacionals i internacionals.