Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Room scape, salting i skating, les sortides programades pel Casal de Joves de Tiana

El Casal de Joves de Tiana ha organitzat per aquest dissabte 17 de març, a les 5 de la tarda, un taller de defensa personal. La Sara Torruella, tècnica de Joventut, explica que serà gratuït i per a totes les edats:

 

El màxim de places són 8 i tal com explica la Sara, ja les tenen gairebé plenes. El taller està pensat tant per a dones com per a homes:

 

Aquesta, però, no és l’única activitat prevista per aquest mes. La principal novetat del març són les sortides programades pels dies 26, 27 i 28 de març, que coincideixen amb el dilluns, dimarts i dimecres de Setmana Santa. Són dies feiners però, en canvi, per a les escoles són festius. La Sara explica que han volgut aprofitar aquests dies per començar a fer aquestes sortides, per primer cop i conjuntament amb el Casal de Joves de Montgat:

 

Seran tres sortides a tres llocs diferents. Pel dilluns 26 de març està programada una sortida al Stoker room scape de Badalona, amb un preu de 16 euros. La Sara explica que aquesta activitat ja la van fer a l’estiu i va tenir molt d’èxit. El dimarts 27 de març, per un preu de 7 euros, la sortida serà al Salting, també de Badalona. Per últim, el dimecres 28 de març s’anirà a l’Skating Club de Barcelona. Per aquesta darrera activitat, explica la Sara, ja hi ha força places ocupades. Ella mateixa explica quin és el procés d’inscripció:

 

Les inscripcions, per tant, es poden fer mitjançant una trucada o un whatsapp al telèfon 607 926 622 o bé amb un correu electrònic a l’adreça pij.tiana@diba.cat. Totes les sortides estan previstes per a joves a partir de 12 anys, igual que el taller de cuina gratuït que es farà uns dies abans de Setmana Santa, el dissabte 24 de març, on ensenyaran a preparar burritos.