Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Roses, dracs i el llibre gegant de Tiana

L’estat d’alarma estarà actiu, com a mínim, fins al 26 d’abril. És per això que des de l’Ajuntament de Tiana s’han buscat idees per mantenir viu el Sant Jordi malgrat el confinament. De moment, s’han proposat dues iniciatives.

La primera consisteix en decorar els balcons i finestres amb roses, dracs o altres motius de la festivitat que estiguin fets amb materials reciclats que es tinguin per casa.

La segona és el llibre gegant de Tiana. Tal com explica la Pilar Aznar, directora de Can Baratau, des d’aquest dimarts 14 d’abril fins al dissabte 18 a les dotze de la nit, els infants de Tiana podran fer arribar un conte d’entre 10 i 15 línies a través del correu tiana.cultura@tiana.cat:

 

Amb els contes que feu arribar, la Txe Alba i la Bianca Batlle faran il·lustracions que acabaran creant el llibre gegant d’enguany. La temàtica és lliure:

 

A més, aprofitant que aquest any és el centenari del naixement de Gianni Rodari, des de Can Baratau compartiran cada dia, a través de les seves xarxes socials, un parell d’idees per escriure com ell:

 

Les primeres ja les han publicat: escolliu paraules que comencin per les lletres que formen el vostre nom i feu un conte on surtin totes aquestes paraules; i escriviu un conte imaginant-vos que alguna cosa del món no existeix.