Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sant Jordi torna als carrers després del confinament de l’any passat

El centre de Tiana acollirà les diferents activitats que s’han programat per celebrar el Sant Jordi d’enguany, totes adaptades a les circumstàncies sanitàries actuals.

Plaça del Coro i Jardins de Can Baratau

El divendres 23 a la tarda, de sis a vuit, i el dissabte 24 al matí, d’onze a una, la Plaça del Coro i els Jardins de la biblioteca acolliran dos racons literaris on entitats i persones del poble llegiran en veu alta fragments de poemes i narracions. Organitzat per l’Ajuntament de Tiana.

Biblioteca de Tiana

Del 19 al 24 d’abril, els infants que hagin passat per la biblioteca per recollir la plantilla per participar en l’elaboració del Llibre Gegant de Tiana han de retornar-la amb un conte escrit d’entre 10 i 15 línies. A canvi, s’emportaran una bosseta per fer titelles de Sant Jordi. El tutorial per poder fer-les es publicarà el dia 24 a través de les xarxes socials de Can Baratau.

Plaça de la Vila

El dissabte 24 d’abril al matí, d’onze a dues, la Plaça de la Vila allotjarà un taller de dracs i roses de Sant Jordi. Les entrades ja estan exhaurides. Organitzat per l’Ajuntament de Tiana.

Parc de l’Antic Camp de futbol

També el dissabte 24, però a la tarda, el parc dels Teletubbies serà l’escenari de l’espectacle de titelles “Sant Jordi està en perill”, a càrrec de Glòria Arrufat. Es faran tres passis, a les quatre, a dos quarts de sis i a dos quarts de set. Totes les entrades ja estan exhaurides. Organitzat per l’Ajuntament de Tiana.

Espai Cultural

El divendres 23, de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre, i el dissabte 24 i diumenge 25, de deu a dues, l’Espai Cultural obrirà per celebrar el Sant Jordi.

A dins del local, amb un aforament màxim de 4 persones, es podrà veure l’exposició “Rosa” de l’artfebre tianenc Pauet Riba, formada per la seva col·lecció de joies dedicada a la flor protagonista de la jornada.

A fora, s’instal·larà una parada on es posaran a la venda les últimes novetats d’escriptors i escriptores del poble i llibres que ja no es poden trobar en llibreries; “El libro és el lugar”, amb obres originals d’artistes tianencs com Àlvar Suñol o Mario Tarragó; i comptaran amb la col·lecció de llibres de Lola Anglada i exemplars de l’1 2 3 pallasso, de Joan Armengol i Moliner.

També hi haurà una altra parada destinada a les signatures que oferiran alguns autors i autores tianencs. Divendres passaran per la parada Ferran Vallespinós, Quima Utrera i Roger Tartera; i dissabte Pau Riba, que presentarà la seva novel·la “Història de l’Univers”, i Beatriz Puerta. A més, Caïm Riba visitarà la parada el diumenge per presentar i signar el seu darrer disc “Llunes de Plutó”. Organitzat per Junts per Tiana.

També a les xarxes

Sant Jordi també es celebrarà a les xarxes a través de recomanacions literàries i el sorteig d’alguns exemplars de llibres que es farà a l’Instagram de la regidoria de Cultura. Organitzat per l’Ajuntament de Tiana.