Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

S’estrena la “Jugateca Mediambiental” al Parc del Tramvia

El Parc del Tramvia ha acollit aquest diumenge al matí la primera “Jugateca Mediambiental”. Es tracta d’un projecte que té diversos objectius. El principal és compartir l’aprenentatge mediambiental en família a partir de jocs, manualitats i activitats dirigides. D’altra banda es vol donar un altre ús a un Parc que uneix montgatins i tianencs.

DSC_0180

Aquest diumenge ha estat el primer de molts ja que el projecte durarà fins a final d’any. Cada diumenge hi haurà activitats noves per potenciar l’educació mediambiental. Tot i que aquest primer cop hi ha participat bastanta gent, l’organització espera poder arribar a més famílies de cara els propers diumenges.

DSC_0178

Un educador mediambiental ha dirigit l’activitat protagonista: “De cabàs a cabàs i una bona compra faràs”. Això és el que ens han dit les famílies que hi han participat:

 

DSC_0179

La “Jugateca” compta, també, amb un Punt d’Informació pels adults on hi ha informació de la zona o del Programa d’Educació per la Sostenibilitat, entre d’altres.

DSC_0175

El projecte de la “Jugateca Mediambiental” està gestionat per l’empresa “Siboc, projectes ambientals” però està impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i els Ajuntaments de Montgat i Tiana conjuntament.

De fet, des del consistori tianenc es vol tornar a fer a un emplaçament més cèntric, sobretot després de l’èxit que ha tingut. Xavier Doñate, regidor de Medi Ambient.

 

En principi el format serà el mateix que s’ha fet aquest diumenge al Parc del Tramvia.