Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sílvia Pérez Cruz intervé per sorpresa al concert de Can Riera

Sílvia Pérez Cruz ha tancat el concert ofert per la vocalista de jazz Carme Canela i el guitarrista Jaume Llombart, aquest diumenge a Can Riera. Ha estat una sorpresa molt gran per tots els assistents, que ha arrencat un aplaudiment d’un públic que ja estava encantat amb el concert. El cicle D’Acords està guanyant un gran renom al poble per la qualitat dels artistes que hi toquen i l’actuació a Can Riera d’aquest diumenge n’és un clar exemple.

Carme Canela i Jaume Llombart han ofert un concert amb sons de jazz i bossa nova. És un registre en què se senten còmodes i, el més important, gaudeixen de la música que toquen. Carme Canela ens ho explica:

 

Canela també ha volgut remarcar l’admiració cap a Jaume Llombart i la química que té amb aquest guitarrista:

 

Però tot i l’excel·lent proposta musical tothom mirava a la primera fila. I és que allà s’hi ha assegut Sílvia Pérez Cruz. Amiga dels dos intèrprets i exalumna de Carme Canela, ha estat tot el concert asseguda com una espectadora més: havia de ser la trobada amb uns vells amics. Sílvia Pérez Cruz ens explica la relació que té amb Carme Canela:

 

Sílvia pérez Cruz i Carme Canela Cantant "Corcobado" al final del concert
Sílvia Pérez Cruz i Carme Canela cantant “Corcovado”, al final del concert

Però no ha estat una espectadora més. Quan semblava que el concert havia acabat, Canela i Llombart han convençut a la cantant perquè cantés “Corcovado”, una coneguda peça bossa nova, amb ells. Una de les curiositats ha estat que era el primer cop que cantaven juntes aquesta cançó, com explica Sílvia Pérez Cruz:

 

La propera edició del cicle D’Acords es farà a la platea de la Sala Albéniz. El protagonista serà el violoncel·lista de l’Orquestra de Cambra de Barcelona José Mor, que tocarà dues suites de Bach. També hi actuarà la rapsoda Marta Rodríguez Iborra que recitarà poemes de Miquel Martí i Pol.