Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sis candidatures es presenten a les eleccions municipals del 2023

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ha publicat aquest dimecres 26 d’abril l’anunci de la Junta Electoral de Zona de Mataró, de la qual forma part Tiana, on es detallen les candidatures presentades a les eleccions municipals del 28 de maig.

Tal com marca la Ley Orgánica del Régimen Electoral General (LOREG), les candidatures es publiquen vint-i-dos dies després de la convocatòria de les eleccions, que enguany ha sigut el 4 d’abril. Un cop resoltes les possibles irregularitats o errors, les candidatures es proclamaran de manera definitiva el dimarts 2 de maig.

Així doncs, segons recull l’escrit de la Junta Electoral, les eleccions municipals d’aquest 2023 a Tiana comptaran amb sis candidatures, dues menys que en les eleccions del 2019: Esquerra Republicana de Catalunya – Acord Municipal (ERC-AM), Junts per Tiana (JUNTS), Junts per Catalunya. Compromís Municipal (CM), Partit dels Socialistes de Catalunya – Candidatura de Progrés (PSC-CP),  Candidatura d’Unitat Popular Tiana – Alternativa Municipalista (CUP-AMUNT) i Partit Popular (PP). En aquella ocasió es van presentar Podem i Ciutadans, que enguany no han repetit.

A continuació, detallem les llistes completes de cada candidatura en ordre d’aparició en el BOPB.