Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sol i diversió en un “Plis Plas”

La pista de l’escola Tiziana ha acollit el segon i darrere espectacle en el marc de la celebració del Dia Mundial del Circ amb l’obra “Plis Plas”, de la companyia de Terrassa Filigranes, interpretada per l’Albert Pérez i en Jordi Torrens.

Els dos pallassos han interpretat el paper d’en Makutu i en Trinxeta respectivament, que tenen una relació d’amistat en què els hi agrada fer-se la punyeta un a l’altre, però sempre s’acaba imposant l’amistat que hi ha entre tots dos.

Amb diferents estímuls ja sigui una cadira, un embut o una galleda fan gags clàssics amb el seu toc personal, per exemple en el cas d’avui, feien comentaris en referència a la desinfecció de tot el que tocaven per culpa de la pandèmia, tot amb un to humorístic.

Aquests gags els han acompanyat amb números de malabars que els feien amb ganivets o amb bitlles tradicionals, i aquest últim fins i tot sobre una pilota gran de goma tot fent equilibris. També han ofert un número amb un monocicle o amb un “hula hoop”.

Tots dos artistes han volgut agrair a l’ajuntament i al públic present el fet de poder celebrar el Dia Mundial del Circ, ja que l’any passat va resultar impossible al estar totalment confinats. I també han destacat l’estreta relació de Tiana amb el circ i amb el món cultural amb figures com Armengol, en Moi de Tiana o en Joan Arqué.

A diferència de l’obra de dissabte, aquesta és un circ de pallassos més tradicional totalment enfocat al públic infantil. El bon temps que ha acompanyat el dia i les ganes de riure dels més joves han generat un gran ambient de resposta cap als artistes, que han interactuat molt amb el públic, tant amb els pares com amb els nens i nenes.