Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Sol y las Pintasueños”: un Bambolines a ritme de Llatinoamèrica

Cinquanta persones, entre elles nens molt petits, han gaudit aquest diumenge a la tarda de l’espectacle coordinat per la Sol. Ella va néixer a Uruguay però viu a Tiana des de fa 15 anys. Ja és la segona vegada que ella i “Las Pintasueños” mostren al poble la música de Llatinoamèrica i, a Tiana, és molt ben rebuda.

IMG_3743

La Sala Albéniz es va omplir de tambors, de color i de melodies de tot tipus; algunes més lentes, amb guitarra i veu, i d’altres més rítmiques, a base de tambors. Totes, amb lletres que parlen d’aspectes del dia a dia però d’una forma romàntica.

Un espectacle molt vistós, de grans faldilles i vestuaris llampants. La Sol va explicar a La Local que, tot i que actuen també fora de Tiana i que “hi havia poca gent perquè es feien moltes activitats al poble”, sempre és un plaer per elles tocar “a casa”. Diu que “s’ha creat connexió amb el públic des del principi”.

 

Però no només la Sol i les seves companyes d’escenari van ballar. El públic, absolutament tothom, es va aixecar de les butaques per moure l’esquelet a ritme de tambors. Una imatge familiar i divertida que va posar el punt i final a la cita. Això és el que van dir-nos els que hi van anar:

 

Algun dels assistents va aprofitar per dir a La Local que “estaria bé que les famílies es poguessin abonar al Bambolines per gaudir dels espectacles al llarg de l’any”. S’aconseguiria, diu un tianenc, que “s’omplís més la sala”.

 

Tot i això, el Bambolines d’aquest diumenge va ser la ocasió perfecta per tancar el cap de setmana. Música, família i intercultura en un sol escenari.