Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sords i cecs gaudeixen de la música antiga

Una de les característiques que fan especial el Tiana Antica és que és un festival inclusiu. D’aquests concerts, doncs, hi poden gaudir persones amb discapacitat visual o auditiva. Això és gràcies a uns aparells i, també, a l’estona que els intèrprets els dediquen després de l’actuació.

DSCN1512

Un fet únic a tot Europa, segons els seus organitzadors. Un dels membres de Visigòdia, Llorenç Blasi, ha destacat la bona rebuda que han tingut per part d’aquest públic.

 

D’aquesta manera s’ha inaugurat una nova edició del Tiana Antica. L’entitat organitzadora d’aquest festival, Visigòdia, ha celebrat el seu 15è aniversari amb el primer concert del cartell. El grup Silva de Sirenas ha donat el tret de sortida: amb un recull d’obres del cançoner del Duc de Calàbria. Un espectacle íntim on ha tingut protagonisme la música del llaüt. Segons els organitzadors, hi ha assistit més de 80 persones.

El públic del Tiana Antica
El públic del Tiana Antica

Des de Visigòdia celebren que hagi estat un públic molt generós i entregat. Aquesta celebració ha tingut lloc a les caves de Can Parxet, dins l’antiga sala d’embotellament.

 

Mira el vídeo del primer dia de Tiana Antica: clica aquí