Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

SOREA efectuarà un tall de subministrament d’aigua potable aquest dijous

SOREA informa que el pròxim dijous 11 d’abril s’efectuarà un tall de subministrament d’aigua potable a Tiana “per la necessitat de realitzar un manteniment imprescindible a la xarxa de distribució”.

El tall tindrà lloc entre les vuit del matí i les tres del migdia i afectarà les zones del Camí l’Illa, Camí El Roure, Can Elies, Aves Maries, Camí Antic de Martorelles, Turó del Reig, Carrer Tristán Isolde i Carrer Dr. Mario Roca.

Els Vessants es tornen a quedar sense aigua

Aquest dimarts, cap a les sis de la tarda, una calamarsada ha caigut sobre Tiana. La tempesta va provocar que, cap a dos quarts de set, la urbanització dels Vessants es quedés sense aigua. Així ho anunciava en un tuit el compte de l’AAVV Els Vessants:

SOREA va explicar que el subministrament d’aigua s’havia interromput a causa d’un tall elèctric a la zona. Segons la companyia, el dipòsit d’aigua dels Vessants es troba a la mateixa cota que la urbanització i, per aquest motiu, es necessita un grup de pressió amb alimentació elèctrica. D’aquesta manera, sempre que es produeix un tall elèctric es veu afectat el subministrament d’aigua.

Des dels Vessants van recordar que, durant l’any passat, van patir 6 talls d’aigua:

SOREA va respondre a l’associació de veïns i veïnes explicant que estaven estudiant solucions conjuntes amb l’Ajuntament per solucionar aquesta problemàtica. Cap a les vuit del vespre, el subministrament d’aigua es va restablir.