Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana a través de les aquarel·les de Teresa Soldevila

L’artista Teresa Soldevila és filla de Tiana, tot i que fa anys que no hi viu. El seu vincle amb el poble, però, continua ben present a la seva vida i a les seves obres. Ara, tant ella com les seves aquarel·les han tornat per passar les festes nadalenques aquí.

Aquest divendres 18 de desembre, i fins al diumenge 3 de gener, l’Espai Cultural de Junts per Tiana acollirà l’exposició “La meva Tiana”, una mostra de 10 aquarel·les que reprodueixen 10 racons del poble. Per a la Teresa, exposar al seu poble és una experiència molt bonica. L’última vegada va ser l’any 2017, a la Sala d’Exposicions del Casal:

 

Les aquarel·les que es podran veure a partir de divendres són noves, creades aquesta mateixa primavera. Totes les obres estaran a la venda:

 

Entre els racons que ha dibuixat i que es podran veure exposats es troba el carrer Sant Bru:

 

Tot i que també fa servir altres tècniques, l’aquarel·la és el que ocupa un espai més gran a la seva obra:

 

La seva afició per la pintura l’ha acompanyat des de petita, fins al punt de convertir-se en quelcom professional:

 

Malgrat la incertesa que provoca el context actual, la Teresa Soldevila té una cosa clara: per a ella, el més important és seguir pintant:

 

L’exposició “La meva Tiana” es podrà visitar de dilluns a divendres d’onze del matí a una del migdia i de cinc a set de la tarda, i els caps de setmana d’onze del matí a una del migdia. L’Espai Cultural s’ha adaptat seguint les mesures per la Covid-19, que inclou aforament reduït, registre de visitants i prendre la temperatura a l’entrada. A més, la sala compta amb gel hidroalcohòlic, mascaretes i sistema de ventilació.