Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana Antica abaixa el teló fins l’any que ve

Aquest cap de setmana s’ha abaixat el teló del Tiana Antica d’aquest 2014. Ho ha fet amb dos concerts ben diferenciats. El de dissabte íntim i proper. El de diumenge amb l’actuació de l’Orquestra Barroca de Catalunya a la Sala Albéniz del Casal de Tiana. El concert de dissabte a càrrec de Paul Kieffer i Ariel Abramovic, combinat amb la intimitat del lloc han estat molt ben considerat pels espectadors.

El tancament ha estat amb l’Orquestra Barroca Catalana a la Sala Albéniz, aquest grup musical ha ofert el concert de “Les quatre estacions” d’Antonio Vivaldi a càrrec del director Hiro Kurosaki, qui també ha estat el violinista solista. Un grup d’invidents han estat també protagonistes al poder saber com eren aquests instruments dins de la integració que proposa el festival Tiana Antica a les persones amb aquestes problemàtiques.

Un festival que tanca la quinzena edició amb un format molt més extens que les anteriors i que es valora molt positivament des de l’entitat organitzadora, Visigòdia, Llorenç Blasi

 

Ara ja es pensa en l’edició de 2015, en que no hi haurà tants concerts i, si tot va bé, es tancarà amb 2 caps de setmana i 4 concerts, recuperant el format de les edicions passades. Aquesta ha estat més gran, segons Blasi, per la “celebració del quinzè aniversari del festival”. Des de l’organització s’ha volgut donar les gracies a entitats i patrocinadors del festival.

Repassa el vídeo amb les dues darreres actuacions del festival