Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana Antica ens transporta al barroc

A través de la viola de gamba de Santi Mirón i del clavicèmbal de Dani Espasa, el públic del festival Tiana Antica ha viatjat als segles XVII i XVIII. Ha estat aquest diumenge, a Can Parxet, on han pogut escoltar les obres més representatives de Johann Sebastian Bach, Louis de Caix d’Hervelois, Pere Rabassa i Arcangelo Corelli:

 

Santi Mirón i Dani Espasa són dos musics de Lux Fundació, un projecte sense ànim de lucre que s’encarrega d’apropar la música antiga al gran públic. Lux Fundació també col·labora amb diverses entitats socials com Arrels Fundació, que rebrà com a donatiu tots els beneficis resultants del concert d’avui.

 

Hem parlat amb el director del festival, en Llorenç Blasi, que ens ha explicat els objectius del Tiana Antica, que ja va per la dinovena edició.

 

El cap de setmana vinent acabarà l’edició d’enguany del festival. Serà amb els concerts de Qvinta Essençia, dissabte a les set de la tarda a Can Riera, i de l’organetto de Guillermo Pérez, diumenge a l’Ermita de l’Alegria, a la mateixa hora.