Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana Antica torna aquest mes de maig després de l’aturada obligada de l’any passat

Tiana Antica, el festival de música antiga organitzat per Visigòdia, torna aquest mes de maig amb més força després de l’aturada obligada de l’any passat. L’emergència sanitària va impedir la celebració de la seva vint-i-unena edició, que finalment es celebrarà aquest 2021 els dies 15, 21, 22 i 23 de maig.

En Llorenç Blasi, un dels membres de Visigòdia i organitzador del festival, explica que dos dels tres concerts que s’oferiran estaran protagonitzats per dos dels conjunts que haurien d’haver actuat l’any passat, el Cor de Cambra de Granollers i l’Orquestra Barroca Catalana:

 

El tercer serà una novetat d’enguany:

 

A més, anirà acompanyat d’una exposició i una conferència que es faran a Can Riera:

 

Aquest serà el primer concert del festival, que tindrà lloc el dissabte 15 de maig a l’Ermita de l’Alegria. El dissabte 22 de maig serà el torn del Cor de Cambra de Granollers, que es farà a l’església de Sant Cebrià i estarà dedicat a la polifonia del Renaixement:

 

L’església parroquial també acollirà el concert de diumenge 23 de maig, protagonitzat per l’Orquestra Barroca Catalana, que interpretarà l’Stabat Mater de Pergolesi:

 

Tant els concerts com l’exposició i la conferència estaran condicionats per les restriccions sanitàries:

 

Blasi afegeix que enguany es podrà tornar a gaudir del dolç “visigodí”:

 

A partir de l’1 de maig, i durant tot el mes, a l’ivoox de La Local es publicaran de manera diària les píndoles de Visigòdia. Allà també podeu trobar els quatre programes especials elaborats durant el confinament de l’any passat.