Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana busca joves escriptors per la Mostra Literària

Torna la Mostra Literària del poble. L’edició d’aquest 2014 compleix amb els 31 anys. Es tracta, doncs, d’un acte molt consolidat a Tiana però que, en aquests moments, passa per una de les seves etapes més fluixes. Ho ha dit la regidora de cultura, Núria Blasco.

 

Caldria, doncs, tornar a donar valor a aquest esdeveniment literari. És per això que la regidoria de cultura ja està treballant amb la Biblioteca, les escoles i l’Institut perquè ajudin a fer créixer la participació. Els que menys s’animen a escriure són, sobretot, els joves i els adolescents del poble. Aquesta baixa participació ha comportat que Tiana hagi deixat de presentar-se a la mostra literària del Maresme.

 

Segons Blasco, fa 10 anys va ser una de les èpoques més bones de la Mostra Literària. En aquells temps, l’Ajuntament rebia molts escrits per part de persones de totes les edats.

 

Les dates de la Mostra Literària

Enguany, tothom que vulgui mostrar l’escriptor que porta dins ho pot fer portant un text fins el dilluns 26 de maig. S’hi poden presentar, a partir dels 6 anys, tots els tianencs i tianenques i les persones que tinguin alguna relació amb la localitat, com els estudiants. L’entrega de premis es farà dins la Festa Major Petita, el dia 15 de juny.