Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana condemna la mort d’Isabel Carrasco

Aquest dimarts al matí, regidors, funcionaris de l’Ajuntament i veïns que passejaven pel mercat han fet un minut de silenci per la mort de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco. Amb aquest gest, l’Ajuntament ha condemnat l’assassinat i s’ha sumat a la crida de la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis. Les dues entitats han demanat una mostra de condol i solidaritat als familiars i amics de la víctima i la institució que presidia. El regidor Ricard Fabra ha estat l’encarregat de donar pas a aquest minut de silenci.

 

Isabel Carrasco ha mort aquest dilluns

Isabel Carrasco
Isabel Carrasco

La presidenta de la Diputació de Lleó i del Partit Popular de la província, Isabel Carrasco, ha mort a trets aquest dilluns a la tarda segons ha confirmat a l’Agència Catalana de Notícies la Policia Municipal de la ciutat lleonesa. Carrasco hauria rebut l’impacte de diversos projectils a les 17.19 h, segons ha informat el Servei d’Emergències 112 de Castella i Lleó. La dona hauria mort en ple centre de la ciutat, entre el Paseo Salamanca i Condesa Sagasta, en una passera del riu Bernesga, pròxima a la seu del partit i a casa seva. Les mateixes fonts citen testimonis per indicar que una dona jove hauria marxat corrents de la zona al costat d’una altra dona.

El Servei d’ Emergències 112 ha rebut una trucada sol·licitant assistència sanitària per a una dona que ha resultat ferida després d’una agressió amb arma de foc entre el Paseo Salamanca i Condesa Sagasta, de Lleó. S’indicava que la dona estava estesa a terra, a la passarel·la gran situada davant del centre de salut La Condesa.

 

Detenen dues dones per l’assassinat

Les dues dones detingudes per l’assassinat a trets de la presidenta del PP de Lleó i de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, són la dona i la filla de l’inspector en cap de la Comissaria d’Astorga, segons fonts d’aquest mateix cos, i haurien comès el crim en venjança pel recent acomiadament d’una d’elles de la Diputació de Lleó. La Policia Nacional busca la pistola amb què s’han fet els trets, que podria pertànyer a l’inspector. Les detencions ha estat possible gràcies al fet que un altre policia jubilat ha presenciat els fets i ha identificat l’agressora.