Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana es suma a la vaga mundial pel clima d’aquest 27-S amb una jornada reivindicativa

El ple de setembre va aprovar per unanimitat la moció presentada pel PSC per declarar l’emergència climàtica a Tiana. Una emergència climàtica que el divendres 27 de setembre estarà present arreu del món amb la vaga mundial pel clima convocada pel moviment Fridays For Future.

Des del passat 20 de setembre i fins aquest divendres, que tindrà lloc la vaga, s’estan duent a terme un seguit de mobilitzacions pel clima. Un dels esdeveniments més destacats ha sigut la Cimera del Clima a Nova York, on ha estat present la jove Greta Thunberg, la fundadora del moviment que ha convocat la vaga.

Fridays For Future és un moviment principalment estudiantil. És per això que al llarg de la setmana, les escoles tianenques han treballat aquest assumpte amb una acció diferent cada dia. Dilluns van fer un minut de silenci per la Terra, dimarts van animar a l’alumnat a anar vestits amb una samarreta verda, dimecres van projectar una pel·lícula sobre Medi Ambient, dijous han realitzat cartells pel clima i divendres faran una aturada al pati amb aquests cartells.

https://twitter.com/InstitutTiana/status/1176840118918926337

A més a més, la manifestació que tindrà lloc el divendres a partir de dos quarts de vuit de la tarda comptarà amb el manifest del Consell d’Infants i Adolescents i els cartells i pancartes d’estudiants, infants i joves tianencs. Juntament amb els cartells que elaborin a les escoles, divendres a les sis de la tarda la plaça de la Vila acollirà un taller per elaborar-los, obert a tots els infants i adolescents del poble.

La manifestació començarà a la mateixa plaça de la Vila i acabarà al Parc de l’Antic Camp de Futbol amb la lectura del manifest.