Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana es vesteix de groc

El poble s’ha anat despertant vestit de groc. Cada cop més. Aquests dies trobem alguns carrers, fanals i parets amb llaços d’aquest color. És una feina que estan fent l’Assemblea Nacional Catalana, Òmniu Cultural i El Pacte Local pel Dret a Decidir. Forma part de la campanya “Vestim Tiana de groc”. Un color, que com explica el president de l’ANC i del Pacte Local, Lluís Neira, simbolitza el desig de poder votar en la consulta del dia 9 de novembre.

 

Així doncs, aquests grups continuaran penjant llaços arreu del poble. Aquest dissabte, fins i tot, se’n repartiran, des de la plaça dels Peixos, per tots aquells que vulguin lluir-los a les seves finestres o als seus balcons. La idea que persegueixen és que el dia 9 tot el poble s’hagi convertit al groc. Els membres del Pacte Local destaquen l’ “esperit positiu” d’aquesta iniciativa.

 

Tiana no és l’únic poble. De fet, aquesta campanya s’està seguint a poblacions d’arreu de Catalunya, de la mà de l’ANC i Òmnium. Aquí al Maresme només cal circular per la carretera Nacional per comprovar que molts altres municipis també estan decorats de groc, com passa a El Masnou des de fa setmanes.

 

Llaços però també activitats pel dia 9

El Pacte Local pel Dret a Decidir, a més, està preparant un seguit d’activitats lúdiques pel diumenge 9 de novembre. Expliquen que volen convertir aquesta diada en una festa, més enllà de les votacions o del procés de participació ciutadana. De moment estan parlant amb diverses entitats del municipi perquè hi col·laborin.