Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana estrena contenidors per reciclar l’oli usat

Amb el nou any, Tiana ha estrenat nous recipients per reciclar l’oli usat. Els tres que hi ha al poble els han ubicat a les zones de contenidors de la Catequística, del Camp de Futbol Vell i del carrer Santa Joaquima de Vedruna amb passeig Vilesa.

Ja feia temps que Medi Ambient veia la necessitat de canviar els anteriors estris per reciclar l’oli usat a Tiana. Ho explica Xavier Doñate, regidor de Medi Ambient:

 

La comoditat dels nous recicladors, explica Doñate, resideix sobretot en que, ara, els tianencs poden llençar l’oli usat posant-lo dins d’ampolles de plàstic que són les que s’introdueixen al contenidor.

Contenidor oli 1

Per tant, ja no han d’entrar en contacte amb la substància, amb les incomoditats que això comportava:

 

El balanç de l’ús dels nous contenidors és, per a Medi Ambient, força positiu:

 

Destinats a oferir un millor servei per als tianencs, els usuaris que ja els han utilitzat destaquen la facilitat d’aquests nous contenidors. Ho expliquen la Montse Valls i l’Imma Castellar:

 

El fet que l’oli es dipositi amb un recipient i no pas directament al contenidor és ben vist perquè, a més de la comoditat, millora la higiene d’aquest.

 

Els nous contenidors els ha proporcionat, amb cost zero, la mateixa empresa que havia venut a l’Ajuntament els anteriors.