Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana ja té una perruqueria canina

Fa molt poques setmanes ha obert al carrer Sant Jaume la primera perruqueria canina de Tiana, “Quissos”. La responsable és l’Elena Munné. Porta 20 anys fent de perruquera de gossos. És de Tiana però va començar fent aquesta feina a Badalona.  La botiga on treballava fins ara, a Montgat, va ser de les primeres perruqueries canines de la vila. Ara, n’hi ha 4. L’Elena diu que, malgrat la proliferació, moltes acaben tancant perquè no és una feina fàcil:

 

Quan li van donar les claus, l’Elena va trigar només dues setmanes en obrir la botiga. Està molt entusiasmada amb aquesta nova aventura, sobretot gràcies a la bona rebuda que ha tingut aquest Nadal:

 

S’ha trobat amb molts veïns i veines que li han dit que feia falta un servei així al poble. L’Elena explica que, tot i que el veterinari del passatge Moragas ja ofereix aquest servei, la seva funció principal és de clínica veterinària. Ella, el que ofereix és un servei exclusiu de perruqueria canina, molt més ampli i eficaç:

 

Assegura que li ha costat moltíssim trobar un local perquè s’ho va pensar molt abans de fer aquest canvi. S’ho va pensar tant que van desaparèixer tots els que volia a Tiana. Al principi li feia por que el local del carrer Sant Jaume estigués molt amagat però, després de 3 setmanes, ha vist que no ha tingut cap problema amb la ubicació, gràcies a l’aparcament, el pipican i a la vida que hi ha en aquest carrer.

De moment, l’Elena no preveu que hi hagi una part de botiga -apart del pinso que també ven- tot i que sí que ha pensat vendre els productes que ella utilitza, com xampús, colònies o tallaungles. Una informació elaborada conjuntament amb Alèxia Guilera.