Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana i Montgat organitzen conjuntament, aquest estiu, els tallers per a joves

Els tallers per a joves de l’Estiu Jove es faran, aquest any, de manera conjunta entre Tiana i Montgat. Es repartiran entre tots dos municipis i les inscripcions ja estan obertes: hi ha temps fins dimarts 21 de juny.

La gran novetat d’aquest any és que els tallers es fan per joves de tots dos municipis. La tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Tiana, Sara Torruella, explica per què s’ha decidit fer-ho així:

 

Tots els tallers, adreçats per a nois i noies a partir de 12 anys, seran gratuïts. A L’Escorxador, a Tiana, es faran els de costura creativa, rebosteria, reparació de bicis i còctels sense alcohol, mentre que a l’Espai Jove de Montgat els nois i noies podran fer tallers d’skate, d’anglès dinàmic, de classes de repàs o un curs de primers auxilis.

El que sí que s’haurà de pagar són les diverses sortides que ofereix l’Estiu Jove, per exemple, a un rocòdrom o a un espai de llits elàstics.

Bona part del contingut dels tallers s’ha decidit a partir de sol.licituds dels nois i noies:

 

La subvenció d’aquestes activitats s’ha fet també a mitges entre tots dos Ajuntaments, tal com explica la regidora de Benestar Social, Marta Guàrdia:

 

Treballar conjuntament Tiana i Montgat és una manera, assegura Sara Torruella, d'”optimitzar recursos, a més d’aprofitar la tendència que ja tenen els joves a moure’s”.

Les inscripcions es poden fer des d’avui mateixal presencialment, per mail o per telèfon al Casal de Joves de Tiana (a L’Escorxador) o l’Espai Jove Montgat.

El primer taller comença el 29 de juny. Podeu consultar aquí tota l’oferta de tallers.

IMG_9999