Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana i Montgat tornen a organitzar l’Estiu Jove

Per segon any consecutiu, Tiana i Montgat s’han coordinat per organitzar de manera conjunta un variat programa d’activitats, cursos i tallers per a joves a partir de 12 anys, aquest juliol. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer fins el 28 de juny.

graella

L’Estiu Jove, doncs, és l’alternativa al clàssic casal d’estiu infantil. Cada dia hi haurà una activitat diferent, a Tiana i/o Montgat, més algunes sortides i excursions, de forma que els nois i noies només cal que vagin a aquelles activitats que volen fer. Sara Torruella és la tècnica de Joventut de l’Ajuntament de Tiana:

 

Un dels tallers que va funcionar millor l’any passat va ser el de costura creativa, per això aquest any repeteix: es farà les tardes dels dimarts i dijous entre el 4 i el 18 de juliol:

 

La regidora de l’Àrea de Benestar i Drets Socials, Marta Guàrdia, valora molt positivament fer de nou mancomunadament amb Montgat uns tallers que l’estiu passat ja van funcionar molt bé:

 

les inscripcions es poden fer al casal de joves L’Escorxador de Tiana o a l’espai jove de Montgat, ubicat al Centre Cívic Les Mallorquines, o també per telèfon o correu electrònic. Tota la info aquí.