Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana participa, per primera vegada, al Congrés Nacional de la Gent Gran

Els avis de Tiana trenquen fronteres. La Llar de persones grans ha participat, per primera vegada, del Congrés Nacional de la Gent Gran, que se celebra cada 4 anys. El seu president, Frederic Corominas, ha estat un dels 2000 delegats, d’arreu de Catalunya, que ha representat aquest col·lectiu davant el president de la Generalitat, Artur Mas, i de la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté. Enguany, aquesta trobada ha servit per aprovar un pacte social intergeneracional que treballi perquè cada persona pugui trobar el seu espai i la seva utilitat dins la societat. A més, s’ha aprovat una proposta que rebutja qualsevol renúncia a l’estat del benestar. Ho ha explicat Frederic Corominas.

 

Aquestes propostes s’han anat treballant, també, des de la Llar de Tiana. Entre les ponències, les persones grans han estat especialment crítiques amb la reforma del sistema de pensions. Des de Tiana pretenen ser cada cop més presents en la lluita per una bellesa digne i amb salut.

 

En el 7è Congrés Nacional de la Gent Gran hi ha hagut representants d’altres Casals de la comarca com els d’Arenys de Munt i Mataró. Municipis com Barcelona i Badalona també hi han estat presents. Gairebé 400 llars hi ha participat.