Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana recupera l’art multidisciplinar

El moviment artístic Caterva torna per segon Nadal consecutiu a la sala d’exposicions de la Casa de la Punxa, al Casal, per donar a conèixer les obres dels artistes de Tiana.  Disciplines com la fotografia, la pintura, l’escultura o la poesia és barrejaran entre el 20 i el 30 de desembre amb altres menys conegudes com la litografia o el land-art.

Aquest any l’exposició es titula “Còlics”. Un nom que, segons la pintora Helena Carreras, els hi va semblar l’únic successor natural del títol que tenia la mostra el desembre de l’any passat: “El primer alè”.

 

Aquesta mostra va néixer al 2013 amb vocació de transformar-se en un esdeveniment anual. Segons l’artista Marc Soldevila, associar-se en una comunitat com Caterva els hi ha ajudat a donar a conèixer molt més l’art local.

 

Tot i així, segons els membres del moviment artístic, en aquesta edició s’ha volgut apostar també per incorporar “varietat i qualitat” a la mosta. Per això, cada artista local ha portat un convidat de fora que també mostrarà les seves obres.