Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana s’adhereix al Pacte de Teguise contra el maltractament animal

El ple de febrer ha aprovat per unanimitat l’adhesió de Tiana al Pacte de Teguise contra el maltractament animal. El pacte busca unir el teixit social animalista, la societat civil i polítics i polítiques per evitar maltractaments i abandonaments i fomentar les adopcions i la salut dels animals.

Entre d’altres, el pacte concreta mesures a adoptar com la modificació de les lleis estatals per a prevenir casos de crueltat mitjançant la sensibilització, castigar els casos de maltractament quan aquesta prevenció no hagi estat efectiva o promoure una legislació autonòmica que fomenti la convivència responsable amb els animals.

El regidor de Tinença responsable i benestar dels animals, Albert Sales, va anunciar que aviat es posarà en marxa un programa pilot amb la instal·lació d’un refugi per a gats:

 

La proposta d’acord també declara Tiana com a “Municipi Amic dels Animals” i l’Ajuntament es compromet a realitzar noves campanyes institucionals de sensibilització contra el maltractament, l’abandonament, el foment de l’adopció i la salut animal.

Clica a la foto per veure la infografia completa.