Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana, un dels pobles més segurs del Maresme

Tiana i Cabrils són els municipis del Maresme més segurs, segons dades policials. Després d’un episodi al febrer del 2011 de robatoris amb força, els darrers mesos hi hagut “fets puntuals en zones sensibles com la Virreina o Les Costes i cal extremar les precaucions”  ha explicat l’alcaldessa de Tiana, Ester Pujol a La Local. Pujol reitera que des de fa uns mesos, el municipi “no pateix cap furt amb força”.

Aquests dos punts del municipi tenen accessos d’entrada i sortida de Tiana i per tant, Pujol destaca que “cal ser insistents i seguirem mantenint les reunions que facin falta amb els veïns i cossos policials”. Els Mossos d’Esquadra s’han reunit amb diferents col·lectius com els avis del poble per informar-los i donar-los consells de seguretat.

[destacat_dreta]Ester Pujol: “Cal ser insistents i seguirem mantenint les reunions que facin falta amb els veïns i cossos policials”[/destacat_dreta]

L’Ajuntament recomana avisar la policia local davant qualsevol persona o moviment sospitós. Ester Pujol destaca la col·laboració ciutadana com a factor clau per eliminar la inseguretat i reclama “pecar d’excés” quan veiem un individu o un vehicle sospitós. Recorda que la policia local és el cos de seguretat més pròxim i el que es dedica a identificar més ràpidament qualsevol moviment. L’alcaldessa recomana  que sobretot s’ha d’imposar el sentit comú: “quan hi ha furts ens bloquegem però després ens relaxem”. I  recorda que “hem de posar l’alarma si en tenim, tancar finestres, portes…”.